Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ολυμπιακός vs ΠΑΟΚ: «Πόλεμος» ανακοινώσεων πριν το ντέρμπι της Τούμπας

Σε «πόλε­μο» ανα­κοι­νώ­σε­ων έχουν επι­δο­δεί τις τελευ­ταί­ες μέρες οι ΠΑΕ Ολυ­μπια­κός και ΠΑΟΚ, ενό­ψει του ντέρ­μπι της Κυρια­κής στη Θεσσαλονίκη.

Τον χορό των… ανα­κοι­νώ­σε­ων ξεκί­νη­σε η πει­ραιώ­τι­κη ΠΑΕ ζητώ­ντας την αντι­κα­τά­στα­ση του Σλο­βά­κου διαι­τη­τή Ιβάν Κρούζ­λιακ, χαρα­κτη­ρί­ζο­ντάς τον «ψυχο­παί­δι» του πρώ­ην διευ­θυ­ντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λού­μπος Μίχελ.

Οι Θεσ­σα­λο­νι­κείς «σήκω­σαν το γάντι» βγά­ζο­ντας την δική τους ανα­κοί­νω­ση, στην οποία ουσια­στι­κά έλε­γαν πως από τη στιγ­μή που οι αντί­πα­λοί τους ισχυ­ρί­ζο­νταν κάτι τέτοιο για τον Μίχελ, το ίδιο μπο­ρούν να πουν και εκεί­νοι για τον σύμ­βου­λο στρα­τη­γι­κής του ΟΣΦΠ Κρι­στιάν Καρε­μπέ, εμπλέ­κο­ντας και την — σλο­βά­κι­κης κατα­γω­γής — πρώ­ην σύζυ­γό του, Αντριά­να Σκλεναρίκοβα.

Ο Ολυ­μπια­κός επα­νήλ­θε αφή­νο­ντας κάθε ενδε­χό­με­νο ανοι­χτό σε περί­πτω­ση που δεν αντι­κα­τα­στα­θεί ο Κρούζ­λιακ, με τον ΠΑΟΚ να αντα­πα­ντά κατη­γο­ρώ­ντας τους Πει­ραιώ­τες για «δημιουρ­γία τοξι­κού κλίματος».

Το ντέρ­μπι ΠΑΟΚ-Ολυ­μπια­κός για την 22η αγω­νι­στι­κή της Super League είναι προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νο για την Κυρια­κή 5 Φλε­βά­ρη, στις 8:30 μ.μ.

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο