Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Οργανωμένοι οπαδοί Ηρακλή: Αντιδρούν στην εμπλοκή Κούγια στα διοικητικά της ποδοσφαιρικής ομάδας

Την αντί­θε­σή τους στην εμπλο­κή του δικη­γό­ρου και επι­χει­ρη­μα­τία Αλέ­ξη Κού­για στη διοί­κη­ση της ομά­δας τους εκφρά­ζουν με ανα­κοί­νω­σή τους οι οργα­νω­μέ­νοι οπα­δοί του Ηρακλή.

Πιο συγκε­κρι­μέ­να, με ανα­κοί­νω­σή τους, τρεις σύν­δε­σμοι της ομά­δας της Θεσ­σα­λο­νί­κης, μετα­ξύ αυτών και η «Αυτό­νο­μη Θύρα 10», χαρα­κτη­ρί­ζουν τον Αλ. Κού­για ως κάτι «ξένο» και «προ­σβλη­τι­κό» για τον Ηρα­κλή που «πλήτ­τει ανε­πα­νόρ­θω­τα» την αξιο­πρέ­πειά τους, επι­ση­μαί­νο­ντας πως δεν ανα­γνω­ρί­ζουν «κανέ­να ποδο­σφαι­ρι­κό τμή­μα ως ποδο­σφαι­ρι­κό τμή­μα του συλλόγου».

«Ο πρό­ε­δρος του ΓΣ μαζί με το συμ­βού­λιο, οι “παρά­γο­ντες” του ΗΡΑΚΛΗ που κατοι­κο­ε­δρεύ­ουν στη Μίκρα, οι γνω­στοί αυλο­κό­λα­κες κάθε προ­έ­δρου που σαν άλλες κατσα­ρί­δες επι­βιώ­νουν κάθε κατα­στρο­φής του συλ­λό­γου. Όλοι αυτοί συνέ­δρα­μαν στο να έρθει η σημε­ρι­νή μέρα και να οφεί­λει ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ να δεχτεί κάτι ξένο, κάτι προ­σβλη­τι­κό, κάτι που πλήτ­τει ανε­πα­νόρ­θω­τα την αξιο­πρέ­πεια μας!», ανα­φέ­ρουν χαρα­κτη­ρι­στι­κά οι σύνδεσμοι.

Παράλ­λη­λα, προ­σθέ­τουν: «Καλού­με τον ΓΣ, έστω και τώρα να ανα­λά­βει τον ιστο­ρι­κό του ρόλο, να συγκα­λέ­σει ΑΜΕΣΑ γενι­κή συνέ­λευ­ση των μελών του. Να ενη­με­ρώ­σει για τις εξε­λί­ξεις και εκεί να δού­με αν όντως τηρή­θη­καν όσα είχαν συμ­φω­νη­θεί με τον Ευγε­νί­ου σε περί­πτω­ση πώλη­σης της ΠΑΕ και αν όχι να προ­βεί άμε­σα στην ανά­κλη­ση της χρή­σης σήμα­τος, ονό­μα­τος και εγκα­τα­στά­σε­ων. Ως τότε εμείς σαν σύν­δε­σμοι του ΗΡΑΚΛΗ δεν ανα­γνω­ρί­ζου­με κανέ­να ποδο­σφαι­ρι­κό τμή­μα ως ποδο­σφαι­ρι­κό τμή­μα του συλλόγου».

Η ανα­κοί­νω­ση υπο­γρά­φε­ται από τους συν­δέ­σμους «Αυτό­νο­μη Θύρα 10», «ΣΦΗ Ασβε­στο­χω­ρί­ου» και «Athens Club».

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο