Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ουζμπεκιστάν: Σοκαριστικό βίντεο με μητέρα να πετάει το παιδί της σε κλουβί αρκούδας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ έχει προ­κα­λέ­σει ένα βίντεο που είδε το φως της δημο­σιό­τη­τας και κατα­γρά­φη­κε σε ζωο­λο­γι­κό κήπο στην Τασκέν­δη του Ουζμπεκιστάν.

Στο βίντεο φαί­νε­ται μια γυναί­κα να κρα­τά­ει ένα μικρό παι­δί, πάνω από τον περι­φραγ­μέ­νο χώρο μιας τερά­στιας αρκού­δας. Όπως φαί­νε­ται ευκρι­νέ­στα­τα το παι­δί βρί­σκε­ται μετα­ξύ της μητέ­ρας του, του κάγκε­λου του κλου­βιού και του κενού.

Ξαφ­νι­κά η μητέ­ρα πιά­νει το κορι­τσά­κι από το πόδι, το αφή­νει να αιω­ρη­θεί λίγο στο κενό και το παρα­τά­ει να πέσει από ύψος μέσα στο κλου­βί της αρκούδας.

Ευτυ­χώς για το μικρό κορί­τσι, η αρκού­δα τρό­μα­ξε από την πτώ­ση και έτρε­ξε να φύγει, ενώ στο σημείο έσπευ­σαν άμε­σα οι υπεύ­θυ­νοι του ζωο­λο­γι­κού κήπου. Η τρί­χρο­νη τραυ­μα­τί­στη­κε από την πτώ­ση, όμως απο­τρο­πια­σμό προ­κα­λεί η πρά­ξη της γυναί­κας και το τι θα μπο­ρού­σε να συμ­βεί σε περί­πτω­ση που η μεγά­λη καφέ αρκού­δα πλη­σί­α­ζε με άγριες δια­θέ­σεις το κοριτσάκι.

Με βάση το βίντεο σαν απο­δει­κτι­κό υλι­κό, η «μητέ­ρα» αντι­με­τω­πί­ζει την κατη­γο­ρία περί από­πει­ρας ανθρω­πο­κτο­νί­ας, της αφαι­ρέ­θη­κε η επι­μέ­λεια του παι­διού ενώ κιν­δυ­νεύ­ει μέχρι και σε 15 έτη φυλάκισης.

Ναπο­λέ­ων Σου­κα­τζί­δης Το μεγα­λείο ενός αγω­νι­στή της Αντί­στα­σης, του Θέμου Κορνάρου

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο