Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ουκρανία: Μπουνιές μεταξύ δημοσιογράφου και φιλορώσου βουλευτή σε τηλεοπτική εκπομπή (VIDEO)

Το «έλα να δεις» έγι­νε κατά την διάρ­κεια ζωντα­νής τηλε­ο­πτι­κής εκπο­μπής στην Ουκρα­νία, όταν η συζή­τη­ση έφτα­σε στον Ρώσο πρό­ε­δρο Βλα­ντι­μίρ Πούτιν.

Ο άγριος καυ­γάς ξέσπα­σε μετα­ξύ του βου­λευ­τή, Νέστορ Σού­φριτς του φιλο­ρω­σι­κού κόμ­μα­τος «Αντι­πο­λί­τευ­ση Πλατ­φόρ­μα – Για τη Ζωή» και του δημο­σιο­γρά­φου Γιού­ρι Μπουτούσοφ.

Ο Σού­φριτς ρωτή­θη­κε αν «ο Πού­τιν είναι δολο­φό­νος και εγκλη­μα­τί­ας» και αρνή­θη­κε να απα­ντή­σει λέγο­ντας: «Ας το αντι­με­τω­πί­σουν οι αρχές της Ουκρα­νί­ας». Ο πρώ­ην Ουκρα­νός πρό­ε­δρος Πέτρο Πορο­σέν­κο, που βρι­σκό­ταν και αυτός στο πάνελ, σχο­λί­α­σε επι­δει­κτι­κά πως «υπάρ­χει ένας Ρώσος πρά­κτο­ρας εδώ».

Κάποια στιγ­μή ο Μπου­τού­σοφ πλη­σί­α­σε τον Σού­φριτς χτυ­πώ­ντας τον στο πρό­σω­πο, με τον πρώ­ην πρω­θυ­πουρ­γό, Αρσέ­νι Για­τσε­νιούκ, και τον Πορο­σέν­κο, να παρα­μέ­νουν αμέ­το­χοι και να τον… παρακολουθούν.

Οι υπό­λοι­ποι καλε­σμέ­νοι προ­σπά­θη­σαν να τους χωρί­σουν και, λίγο αργό­τε­ρα, η εκπο­μπή… συνε­χί­στη­κε κανο­νι­κά σα να μην είχε συμ­βεί το παραμικρό.

Ναπο­λέ­ων Σου­κα­τζί­δης Το μεγα­λείο ενός αγω­νι­στή της Αντί­στα­σης, του Θέμου Κορνάρου

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο