Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ούτε τα προσχήματα – Αδ. Γεωργιάδης: «Το Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων “Ελπίδα” της κας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη…»

«Σήμε­ρα είναι μία μεγά­λη μέρα για όλα τα παι­διά και τις οικο­γέ­νειές τους που μάχο­νται με τον παι­δι­κό καρ­κί­νο. Το Ογκο­λο­γι­κό Νοσο­κο­μείο Παί­δων “Ελπί­δα” της κας Μαριάν­νας Β. Βαρ­δι­νο­γιάν­νη έκα­νε ένα ανα­γκαίο θεσμι­κό βήμα, για την καλύ­τε­ρή του λει­τουρ­γία, με την μετα­τρο­πή του σε ΝΠΙΔ», έγρα­ψε προ­κλη­τι­κά στον προ­σω­πι­κό του λογα­ρια­σμό στο Twitter ο υπουρ­γός Ανά­πτυ­ξης, Άδ. Γεωρ­γιά­δης, πανη­γυ­ρί­ζο­ντας για την ψήφι­ση του νομο­σχε­δί­ου που αφο­ρά στην ιδιω­τι­κο­ποί­η­ση του παιδοογκολογικού.

Μάλι­στα, δεν παρέ­λει­ψε να απο­δώ­σει τα εύση­μα τόσο στον υπουρ­γό Υγεί­ας, Θάνο Πλεύ­ρη, όσο και στην Πρό­ε­δρο του Συλ­λό­γου Ελπί­δα, Μαριάν­να Βαρ­δι­νο­γιάν­νη: «Οι ιδε­ο­λη­ψί­ες έμει­ναν πίσω και τα παι­διά θα μπο­ρούν να λαμ­βά­νουν ακό­μη καλύ­τε­ρη φρο­ντί­δα. Εύγε στον Υπουρ­γό Υγεί­ας Θάνο Πλεύ­ρη και φυσι­κά στην κα Βαρ­δι­νο­γιάν­νη που χωρίς την φρο­ντί­δα της πολ­λά παι­διά μας δεν θα τα είχαν κατα­φέ­ρει», ανέ­φε­ρε χαρακτηριστικά.


Ούτε τα προσχήματα

Σε σχό­λιο της η Ομο­σπον­δία Ενώ­σε­ων Νοσο­κο­μεια­κών Για­τρών Ελλά­δας (ΟΕΝΓΕ) σημεί­ω­σε: «Ούτε τα προ­σχή­μα­τα δεν μπο­ρούν να κρα­τή­σουν ορι­σμέ­νοι. Η χαρά δεν τους αφή­νει. Εδώ, ο δια­τε­λέ­σα­σας στο παρελ­θόν και υπουρ­γός υγεί­ας απο­κα­λεί το Παι­δο­ο­γκο­λο­γι­κό νοσο­κο­μείο, νοσο­κο­μείο της κας Βαρ­δι­νο­γιάν­νη. Τα συμπε­ρά­σμα­τα δικά σας».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο