Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ούτε το Λιχτενστάιν…

Ούτε το αδύ­να­μο Λιχτεν­στάιν δεν κατά­φε­ρε να νική­σει η εθνι­κή ομά­δα, μένο­ντας για πέμ­πτο δια­δο­χι­κό παι­χνί­δι χωρίς νίκη στον 10ο προ­κρι­μα­τι­κό όμι­λο του EURO 2020. Αν και προη­γή­θη­κε με τον Μασού­ρα στο 33΄ και είχε δύο δοκά­ρια με τους Κου­λού­ρη και Μανω­λά, η ελλη­νι­κή ομά­δα δεν κατά­φε­ρε να «καθα­ρί­σει» το παι­χνί­δι στο ΟΑΚΑ και είδε τον Σαλά­νο­βιτς να ισο­φα­ρί­ζει στο 85΄ και να χαρί­ζει στο συγκρό­τη­μα από το κρα­τί­διο της κεντρι­κής Ευρώ­πης τον πρώ­το του βαθ­μό στη διοργάνωση.

Το πρώ­το μέρος κύλη­σε σε χαμη­λό τέμπο. Οι Έλλη­νες διε­θνείς έψα­ξαν το γκολ από νωρίς χωρίς όμως να μπο­ρούν να δημιουρ­γή­σουν πολ­λές επι­κίν­δυ­νες κατα­στά­σεις μπρο­στά στα αντί­πα­λα καρέ. Ένα γκολ του Μασού­ρα όμως στο 33’ ήρθε να δώσει τη λύση και να βάλει τους γηπε­δού­χους μπρο­στά στο σκορ.

Στην επα­νά­λη­ψη οι παί­κτες της Εθνι­κής παρου­σιά­στη­καν βελ­τιω­μέ­νοι και είχαν αρκε­τές ευκαι­ρί­ες για να πετύ­χουν από νωρίς ένα δεύ­τε­ρο τέρ­μα που θα «κλεί­δω­νε» τη νίκη. Παρ’ όλα αυτά, αυτό το γκολ δεν ήρθε και ο Σαλά­νο­βιτς πέντε λεπτά πριν το 90’ στην κόντρα πλή­γω­σε την Εθνι­κή ομάδα.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο