Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο έχων ασυλία ναζί Λαγός προαναγγέλλει σόου τη Δευτέρα

Ο έχων ασυ­λία (δεν κιν­δυ­νεύ­ει να συλ­λη­φθεί) ναζί ευρω­βου­λευ­τής Γ. Λαγός προ­α­ναγ­γέλ­λει σόου τη Δευ­τέ­ρα  στα δικα­στή­ρια, όπου θα μιλή­σει. Μια κίνη­ση όχι άσχε­τη με τις διερ­γα­σί­ες στο χώρο της ακρο­δε­ξιάς και των ναζί. Ο φασί­στας Γ. Λαγός εκμε­ταλ­λευό­με­νος την πλε­ο­νε­κτι­κή του θέση θέλει να δεί­ξει αρχη­γι­κό προ­φίλ και να συσπει­ρώ­σει στο πρό­σω­πό του και στον φορέα τους αμε­τα­νό­η­τους οπα­δούς του Χίτλερ. Καθό­λου απί­θα­νο αντί­στοι­χη κίνη­ση να δού­με και από τον έτε­ρο φασί­στα με αρχη­γι­κές βλέ­ψεις Ηλία Κασιδιάρη.

Για την ιστο­ρία να υπεν­θυ­μί­σου­με ότι ο Γιάν­νης Λαγός, ο οποί­ος κρί­θη­κε ένο­χος για διεύ­θυν­ση εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης, για την υπό­θε­ση των νεο­να­ζί της Χρυ­σής Αυγής αιτή­θη­κε τρία ελα­φρυ­ντι­κά  προ­κει­μέ­νου να πέσει στα μαλακά.

Η υπε­ρά­σπι­σή του ζήτη­σε να του ανα­γνω­ρι­στούν τα ελα­φρυ­ντι­κά του σύν­νο­μου βίου, της καλής δια­γω­γής μετά την πρά­ξη και της μη εύλο­γης διάρ­κειας της δίκης. Σύμ­φω­να με τον συνή­γο­ρό του «ο Γιάν­νης Λαγός μέχρι σήμε­ρα προ­ά­γει τα συμ­φέ­ρο­ντα της Ελλά­δος, με πολι­τι­κά μέσα μέσω της ευρω­βου­λής». Επι­πλέ­ον, ανα­φέρ­θη­κε στα φιλο­ζω­ι­κά αισθή­μα­τα του Γιάν­νη Λαγού και την πίστη του στην ορθό­δο­ξη θρη­σκεία, προ­κει­μέ­νου να πεί­σει το δικαστήριο.

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο