Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ… τσαντίστηκε

Γρά­φει ο Στέ­λιος Κανά­κης //

«Ούτε γνώ­ρι­ζα, ούτε ρωτή­θη­κα, ούτε εγκρί­νω τις παρεμ­βά­σεις που γίνο­νται στα ραδιό­φω­να της ΕΡΤ», δήλω­σε πρό­σφα­τα ο ανα­πλη­ρω­τής διευ­θύ­νων σύμ­βου­λος της ΕΡΤ.

Συμπά­σχω με το δρά­μα του, αλλά, αν μη τι άλλο, ολί­γον αφε­λής του­λά­χι­στον, ο συμπα­θής… αρι­στε­ρός και ταλαί­πω­ρος Γιώρ­γος Θαλασ­σι­νός (περί αυτού πρό­κει­ται). Να υπο­θέ­σω, ότι δεν είδε ποτέ κου­κλο­θέ­α­τρο και δεν γνω­ρί­ζει τις μαριο­νέ­τες; Αλλά στην ηλι­κία του δεν δικαιο­λο­γεί­ται άγνοια. Και προ­πά­ντων έλλει­ψη ευθύνης.

Ή του ‘πε κανείς πως τον έβα­λαν στη συγκε­κρι­μέ­νη θέση για να γνω­ρί­ζει και πολύ περισ­σό­τε­ρο, να εκφρά­ζει γνώμη;

Όσο για το ότι δεν εγκρί­νει τις… παρεμ­βά­σεις, να ‘ναι καλά, μας έκα­νε να γελάσουμε.

Προ­φα­νώς, θα είναι έξω φρε­νών και από το ότι η υπη­ρε­σία του δεν είδε την μεγά­λη πρω­το­μα­γιά­τι­κη συγκέ­ντρω­ση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγ­μα. Κου­ρά­γιο, αναπληρωτή!

Προ­σο­χή όμως, μη και χάσεις τη θέση. Με τα δόντια, Θαλασ­σι­νέ, με τα δόντια!

_______________________________________________________________________________________________________

Στέλιος Κανάκης Διδάσκει στην επαγγελματική εκπαίδευση και παράλληλα δραστηριοποιείται στο χώρο του βιβλίου. Έχει γράψει, υπό μορφή ημερολογίων τα «Με τη μουσική του κόσμου», «Οι μουσικοί του κόσμου» και «Δώδεκα μήνες συνθέτες».  Επίσης το «Ιερές Βλακείες» Εμπειρία Εκδοτική 1η και 2η έκδοση – Εκδόσεις Εντύποις 3η και 4η και το «Η Αγρία Γραφή» Εκδόσεις ΚΨΜ.
[email protected] Facebook: Stelios Kanakis /ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ
Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο