Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο Βελόπουλος δε χάνει ευκαιρία να αποδεικνύει πως αντικαθιστά επάξια τη Χρυσή Αυγή

«Εντά­ξει θα την πάρε­τε τη θέση της Χρυ­σής Αυγής, μην στε­να­χω­ριέ­στε…» είπε προ­χτές ο Θ. Παφί­λης απευ­θυ­νό­με­νος στον ακρο­δε­ξιό Κυριά­κο Βελό­που­λο μετά το ρατσι­στι­κό παρα­λή­ρη­μα του τελευ­ταί­ου με αφορ­μή τα θλι­βε­ρα γεγο­νό­τα στη Μόρια.

Δια­πί­στω­ση (του Θ. Παφί­λη) που περι­γρά­φει τη μέχρι τώρα στά­ση της Ελλη­νι­κής Λύσης που δε χάνει ευκαι­ρία να υπεν­θυ­μί­ζει ότι αντι­κα­θι­στά επά­ξια το ναζι­στι­κό μόρ­φω­μα και ως μαντρό­σκυ­λο των αφε­ντι­κών. Όπως και η Χρυ­σή Αυγή, έτσι και το κόμ­μα Βελό­που­λου κινεί­ται με τη γραμ­μή «ό,τι θέλουν οι εργο­δό­τες». Υπη­ρέ­της των αφε­ντι­κών το κόμ­μα Βελό­που­λου απο­θρα­συ­μέ­νο και από το σχό­λιο Μητσο­τά­κη,  έσπευ­σε να συκο­φα­ντή­σει τη χτε­σι­νή απερ­γία ««Για άλλη μία φορά 1.000 άτο­μα, “επαγ­γελ­μα­τί­ες” δια­δη­λω­τές, ρήμα­ξαν την Αθή­να σήμερα!».

Μαντρό­σκυ­λο των αφε­ντι­κών και το κόμ­μα Βελό­πο­λου, νοιά­ζε­ται για το πώς θα διαιω­νί­ζε­ται ο καπι­τα­λι­σμός, πώς θα επι­τυγ­χά­νε­ται η υπο­τα­γή και εκμε­τάλ­λευ­ση των εργαζομένων.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο