Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο Γιώργος Νταλάρας στις 13 Δεκέμβρη στο «Christmas Theater»

Με τη μαγευ­τι­κή δύνα­μη μιας αξε­πέ­ρα­στης μου­σι­κής δια­δρο­μής, ο Γιώρ­γος Ντα­λά­ρας έρχε­ται στο Christmas Theater για μια σει­ρά συναυ­λιών, με ωραί­ες παρέ­ες και ανε­ξά­ντλη­τες ιδέ­ες. Προ­σκα­λεί φίλους από τον χώρο του σύγ­χρο­νου ελλη­νι­κού τρα­γου­διού με τους οποί­ους συνα­ντιέ­ται εντός κι εκτός σκη­νής. Είναι οι ταλα­ντού­χοι τρα­γου­δο­ποιοί, ερμη­νευ­τές και μου­σι­κοί,  που αγα­πά­ει και θαυ­μά­ζει και του αρέ­σει να τρα­γου­δά­νε παρέα.

Τη Δευ­τέ­ρα 13 Δεκέμ­βρη, ο Γιώρ­γος Ντα­λά­ρας θα ανέ­βει στη σκη­νή του Christmas Theater, με δύο παρου­σί­ες που ξεχω­ρί­ζουν στη νέα γενιά του σύγ­χρο­νου ελλη­νι­κού τρα­γου­διού. Τον Χρή­στο Μάστο­ρα, και τη Μαρί­ζα Ρίζου, ερμη­νευ­τές και τρα­γου­δο­ποιοί, που τους χαρα­κτη­ρί­ζουν  το ταλέ­ντο, η φρε­σκά­δα, η ενέρ­γεια αλλά και η πληθωρικότητα.

Γιώρ­γος Ντα­λά­ρας, Χρή­στος Μάστο­ρας, Μαρί­ζα Ρίζου μαζί, σ’ ένα καλει­δο­σκό­πιο τρα­γου­διών με διε­γερ­τι­κό παλ­μό, που μας επι­φυ­λάσ­σει πολ­λά και συναρ­πα­στι­κά, σε μια γιορ­τι­νή συναυ­λία, με τρα­γού­δια που σφρά­γι­σαν και σφρα­γί­ζουν τις προ­σω­πι­κές μας στιγ­μές, τρα­γού­δια που ψιθυ­ρί­ζου­με στην καθη­με­ρι­νό­τη­τα μας, τρα­γού­δια γεμά­τα συναι­σθή­μα­τα και εικό­νες, τρα­γού­δια λυτρω­τι­κά. 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο