Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο εκφασισμός της κοινωνίας οδηγεί και στο λιντσάρισμα τοξικομανούς — Ντροπή και αποτροπιασμός (Σκληρό Βίντεο)

Ομά­δα ανθρω­ποει­δών λίν­τσα­ρε χτες τοξι­κο­μα­νή που προ­σπά­θη­σε να ληστέ­ψει κοσμη­μα­το­πω­λείο στην Αθή­να, στην οδό Γλάδ­στω­νος. Οι εικό­νες που κατέ­γρα­ψε ερα­σι­τε­χνι­κό δεί­χνει τα κτή­νη να χτυ­πούν, χωρίς έλε­ος, μέχρι θανά­του τον εγκλω­βι­σμέ­νο και ανή­μπο­ρο να αντι­δρά­σει τοξι­κο­μα­νή. Ενώ παρα­μέ­νει εγκλω­βι­σμέ­νος στη βιτρί­να του κατα­στή­μα­τος, δέχε­ται ισχυ­ρά χτυ­πή­μα­τα στο κεφά­λι από κλω­τσιές του συγκε­ντρω­μέ­νου όχλου και πέφτει στο έδα­φος αιμό­φυρ­τος. Εντύ­πω­ση, προ­κα­λεί το γεγο­νός ότι η αστυ­νο­μία ήταν παρού­σα κατά τη διάρ­κεια εξέ­λι­ξης του περιστατικού.

Σύμ­φω­να με αυτό­πτες μάρ­τυ­ρες, τη στιγ­μή της σύλ­λη­ψής του από τους αστυ­νο­μι­κούς, ο νεα­ρός κρα­τού­σε ένα κομ­μά­τι από σπα­σμέ­να τζάμια.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., στη συνέ­χεια, πέρα­σαν χει­ρο­πέ­δες στον δρά­στη, ο οποί­ος μετα­φέρ­θη­κε με ασθε­νο­φό­ρο στο νοσο­κο­μείο, όπου και δια­πι­στώ­θη­κε ότι ήταν ήδη νεκρός.

Η ναζι­στι­κή «τελι­κή λύση» παίρ­νει θέση στην ζωή μας.  Από την Λιθουα­νή υπουρ­γό της ευθα­να­σί­ας των ανί­α­τα πασχό­ντων, στην εκφα­σι­σμέ­νη αθλιό­τη­τα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για τους συντα­ξιού­χους και στην δημό­σια δολο­φο­νία του τοξι­κο­μα­νή, απ’ τα διερ­χό­με­να φασιστόμουτρα.

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο