Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος νέος υπουργός Τουρισμού

Νέος υπουρ­γός Του­ρι­σμού ο πρό­ε­δρος της ΔΗΜ.ΑΡ. Θανά­σης Θεο­χα­ρό­που­λος ο οποί­ος ορκί­ζε­ται στις 7 το από­γευ­μα ενώ­πιον του Προ­έ­δρου της Δημο­κρα­τί­ας Προ­κό­πη Παυλόπουλου.

Ο Θανά­σης Θεο­χα­ρό­που­λος είναι 40 ετών, Γεω­πό­νος MSc, Διδά­κτωρ Αγρο­τι­κής Οικο­νο­μί­ας και κατά­γε­ται από την Βέροια.

Σήμε­ρα είναι Πρό­ε­δρος της Δημο­κρα­τι­κής Αρι­στε­ράς, θέση στην οποία εκλέ­χθη­κε τον Ιού­νιο του 2015 στο 4ο Συνέ­δριο της ΔΗΜΑΡ.

Το Σεπτέμ­βριο του 2015 εκλέ­χθη­κε Βου­λευ­τής Επι­κρα­τεί­ας και διε­τέ­λε­σε Κοι­νο­βου­λευ­τι­κός Εκπρό­σω­πος της Δημο­κρα­τι­κής Συμπα­ρά­τα­ξης έως το Γενά­ρη του 2019. Στις 20 Ιανουα­ρί­ου 2019 ο Πρό­ε­δρος της Δημο­κρα­τι­κής Αρι­στε­ράς διε­γρά­φη από την Κοι­νο­βου­λευ­τι­κή Ομά­δα της Δημο­κρα­τι­κής Συμπα­ρά­τα­ξης, λόγω της από­φα­σης της Κεντρι­κής Επι­τρο­πής της ΔΗΜΑΡ να ψηφί­σει τη Συμ­φω­νία των Πρε­σπών. Η απο­χώ­ρη­ση της ΔΗΜΑΡ από το ΚΙΝΑΛ ορι­στι­κο­ποι­ή­θη­κε στις 10 Φεβρουα­ρί­ου 2019 με από­φα­ση της Κεντρι­κής Επι­τρο­πής του κόμματος.

Από τις 6 Απρι­λί­ου 2019 συμ­με­τέ­χει στην ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, στο πλαί­σιο της από­φα­σης της Κεντρι­κής Επι­τρο­πής της ΔΗΜΑΡ για συμπό­ρευ­ση με το ΣΥΡΙΖΑ στη βάση προ­γραμ­μα­τι­κής συμ­φω­νί­ας που συνά­φθη­κε μετα­ξύ των δύο κομμάτων.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο