Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο Κ. Μητσοτάκης από τη Ν. Ιωνία: Εκβιαστικά διλήμματα και κουβέντα για τα οξυμένα λαϊκά προβλήματα

Στη Ν. Ιωνία περιό­δευ­σε σήμε­ρα ο Κ. Μητσο­τά­κης, θέτο­ντας ξανά τα γνω­στά εκβια­στι­κά και παρα­πλα­νη­τι­κά διλήμ­μα­τα για μια στα­θε­ρή κυβέρ­νη­ση «η οποία να μπο­ρεί να οδη­γή­σει με ασφά­λεια τη χώρα μας στο μέλ­λον και να αντι­με­τω­πί­σει τις μεγά­λες γεω­πο­λι­τι­κές προ­κλή­σεις της περιο­χής». Πρό­σθε­σε πως «το ζητού­με­νο των επό­με­νων εκλο­γών είναι αν αν θα μπο­ρέ­σου­με να συνε­χί­σου­με σε αυτή την πορεία ανόρ­θω­σης και εκσυγ­χρο­νι­σμού της χώρας», εννο­ώ­ντας φυσι­κά τη συνέ­χι­ση της αντι­λαϊ­κής πολι­τι­κής, από την οποία χαμέ­νοι είναι οι εργα­ζό­με­νοι και τα λαϊ­κά στρώ­μα­τα και κερ­δι­σμέ­νοι το μεγά­λο κεφά­λαιο και οι μονο­πω­λια­κοί όμιλοι.

Σχόλιο των ΚΟ Ν. Ιωνίας του ΚΚΕ

Σε ανα­κοί­νω­σή τους οι Κομ­μα­τι­κές Οργα­νώ­σεις Ν. Ιωνί­ας του ΚΚΕ, σχο­λιά­ζο­ντας την επί­σκε­ψη Μητσο­τά­κη στην πόλη τους, αναφέρουν:

«Ο Κυριά­κος Μητσο­τά­κης επι­σκέ­φθη­κε σήμε­ρα τη Ν. Ιωνία. Εκτός από τα γνω­στά εκβια­στι­κά και παρα­πλα­νη­τι­κά διλήμ­μα­τα προς τον λαό, δεν βρή­κε τίπο­τα να πει για τα μεγά­λα και οξυ­μέ­να προ­βλή­μα­τα των εργα­τών, των νέων, των αυτο­α­πα­σχο­λού­με­νων και των συντα­ξιού­χων της Ν. Ιωνί­ας. Για το ότι ο μισός δήμος δεν έχει παι­δι­κούς σταθ­μούς, το Κέντρο Υγεί­ας απει­λεί­ται με κλεί­σι­μο, στα σχο­λεία πέφτουν σοβά­δες και δεν έχει γίνει αντι­σει­σμι­κός έλεγ­χος, οι αθλη­τι­κές εγκα­τα­στά­σεις και οι ελεύ­θε­ροι χώροι μαρα­ζώ­νουν. Δηλα­δή ζωτι­κά θέμα­τα για τον λαό της περιο­χής που μόνο το ΚΚΕ ανέ­δει­ξε μέσα και έξω από τη Βου­λή διεκ­δι­κώ­ντας να δοθούν λύσεις.

Ο Κυριά­κος Μητσο­τά­κης “είδε” πως στη Ν. Ιωνία δεν υπάρ­χει μαγα­ζί ξενοί­κια­στο. Δεν ξέρου­με σε ποιο δρό­μο πήγε, αν θέλει μπο­ρού­με να του δεί­ξου­με τα δεκά­δες κλει­στά κατα­στή­μα­τα στις γει­το­νιές της πόλης μας λόγω των δυσβά­στα­χτων φόρων που έχουν επι­βά­λει όλες οι κυβερνήσεις.

Εργα­τι­κή — λαϊ­κή αντι­πο­λί­τευ­ση 100% στην κυβέρ­νη­ση της ΝΔ μπο­ρεί να κάνει μόνο το ΚΚΕ και όχι η βολι­κή “συμπο­λί­τευ­ση” των ΣΥΡΙΖΑ — ΠΑΣΟΚ. Καλού­με τον λαό της Ν. Ιωνί­ας να δυνα­μώ­σει ακό­μα περισ­σό­τε­ρο το ΚΚΕ. Στις 25 Ιού­νη να φτά­σει ακό­μα πιο ψηλά από τις σχε­δόν 4.300 ψήφους και 13,5% που πήρε το Κόμ­μα μας στη Ν. Ιωνία στις πρό­σφα­τες εκλογές».

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο