Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο Μάικ Τάισον επιστρέφει στα ρινγκ

Ο Μάικ Τάι­σον επι­στρέ­φει στα ρινγκ: το απο­κά­λυ­ψε ο ίδιος ο Αμε­ρι­κα­νός μπο­ξέρ, κατά τη διάρ­κεια ενός live Instagram με τον ράπερ Τ.Ι. 

Ο διά­ση­μος πυγ­μά­χος, 53 ετών σήμε­ρα, εξή­γη­σε τον λόγο που θα τον ωθού­σε να επι­στρέ­ψει στους αγώ­νες: «Θέλω να πάω στο γυμνα­στή­ριο και να ξανα­βρε­θώ σε φόρ­μα, ώστε να μπο­ρώ να κάνω τρεις ή τέσ­σε­ρις γύρους για φιλαν­θρω­πι­κούς και άλλους παρεμ­φε­ρείς λόγους». 

Ο Τάι­σον απο­κά­λυ­ψε στη συνέ­χεια ότι εκτε­λεί ήδη καρ­διαγ­γεια­κή εργα­σία σε στα­τι­κό ποδή­λα­το και διά­δρο­μο, ασκή­σεις με ελα­φριά βάρη και κάνει προ­πό­νη­ση πυγμαχίας.

«Αρχί­ζω να είμαι σε καλύ­τε­ρη κατά­στα­ση», ομο­λό­γη­σε. Ο Τάι­σον ανα­γνώ­ρι­σε ότι το να φορά­ει τα γάντια του «ήταν δύσκο­λο», για­τί «πονά­ει» και το σώμα του δεν βρί­σκε­ται στην κατά­στα­ση που τον είχε φέρει στην κορυ­φή του κόσμου.

«Αισθά­νο­μαι σαν τρία παι­διά να κλω­τσού­σαν το πισι­νό μου», είπε. Παρ΄ όλα αυτά, επα­νέ­λα­βε την επι­θυ­μία του να βρε­θεί στη φόρ­μα που θα του επι­τρέ­ψει να προ­σπα­θή­σει να μπει ξανά στο ρινγκ.

«Θέλω να κάνω φιλαν­θρω­πι­κούς αγώ­νες, να συγκε­ντρώ­σω χρή­μα­τα και να βοη­θή­σω άστε­γους και ναρ­κο­μα­νείς, όπως εμέ­να», κατέληξε.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο