Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο Μπογδάνος μηνύει και η ΕΛΑΣ πάραυτα συλλαμβάνει!!!

Μπο­γδα­νειά­δας συνέ­χεια με νέο επει­σό­δια από τον απτό­η­το βου­λευ­τή της ΝΔ, γνω­στό για τα φασι­στι­κά και ρατσι­στι­κά εμέ­σμα­τα. Φαί­νε­ται ότι λει­τουρ­γεί πλέ­ον ως χρή­σι­μος ηλί­θιος (πολι­τι­κός όρος) για την εξοι­κεί­ω­σή μας με νέες πρα­κτι­κές λογο­κρι­σί­ας. Ο Κων­στα­ντί­νος Μπο­γδά­νος δεν είναι ένας γρα­φι­κός βου­λευ­τής, δεν είναι ένας ιδιόρ­ρυθ­μος βου­λευ­τής ή ό,τι άλλο του απο­δί­δε­ται στα social media. Έχει την κάλυ­ψη του κυβερ­νώ­ντος κόμ­μα­τος και μοι­ρά­ζει μηνύ­σεις, απαι­τεί την από­λυ­ση δημο­σιο­γρά­φων που εκφέ­ρουν αντι­φα­σι­στι­κό λόγο, πηγαί­νει σε συγκε­ντρώ­σεις με τους νεο­να­ζί. Η κυβέρ­νη­ση και το κόμ­μα της ΝΔ τον καλύπτουν.

Χτες Παρα­σκευή ο ακρο­δε­ξιός βου­λευ­τής της Ν.Δ. ανα­κοί­νω­σε ότι η αστυ­νο­μία συνέ­λα­βε χρή­στη του Twitter, τον οποίο ο ίδιος ο Κ. Μπο­γδά­νος απο­κα­λεί «ηγε­τι­κό στέ­λε­χος του Ρου­βί­κω­να», έπει­τα από μήνυ­ση που του έκα­νε για ένα tweet, το οποίο χαρα­κτή­ρι­σε απειλητικό.

Αξιο­πρό­σε­κτη η… σπου­δή της ΕΛ.ΑΣ. να ενερ­γή­σει τόσο άμε­σα κατά παραγ­γε­λία του βου­λευ­τή, ενώ και η δικά­σι­μος ορί­στη­κε με δια­δι­κα­σί­ες εξπρές.

Βέβαια, η μάχη με τους Μπο­γδά­νους και τους κάθε μορ­φής εκφρα­στές της συντή­ρη­σης και των αντι­λαϊ­κών πολι­τι­κών δε γίνε­ται με λεκτι­κούς τσα­μπου­κά­δες αλλά με όρους μαζι­κού κινήματος.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο