Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο Μπογδάνος ξαναχτυπά: Απειλεί και προαναγγέλλει άρση ανωνυμίας στο διαδίκτυο!

Δεν πέρα­σε και­ρός από την άθλια, χαφιέ­δι­κου τύπου δημο­σιο­ποί­η­ση προ­σω­πι­κών στοι­χεί­ων δια­δη­λω­τή και ο- γνω­στός και μη εξαι­ρε­τέ­ος- βου­λευ­τής της ΝΔ Κ. Μπο­γδά­νος «ξανα­χτυ­πά» στα μέσα κοι­νω­νι­κής δικτύωσης.

Συνε­χί­ζο­ντας να ακο­λου­θεί μεθό­δους που θυμί­ζουν άλλες επο­χές, ο βου­λευ­τής έβγα­λε στη φόρα τα στοι­χεία του ατό­μου — υπαλ­λή­λου του Υπουρ­γεί­ου Πολι­τι­σμού- που κατήγ­γει­λε στην αστυ­νο­μία την παρα­κο­λού­θη­ση της ται­νί­ας «Τζό­κερ» στον κινη­μα­το­γρά­φο «ΑΕΛΛΩ» από ανήλικους. 

Μία χρή­στης του Twitter που συνέ­στη­σε στο Μπο­γδά­νο «να βάλει κου­κού­λα», έλα­βε μια απά­ντη­ση που μόνο ως απει­λή μπο­ρεί να εκλη­φθεί: «Κου­κού­λα φοράς εσύ και το ανώ­νυ­μο ακά­ουντ σου. Έννοια σου όμως. Η ρύθ­μι­ση αυτού του πεδί­ου με αυτό­μα­τες άρσεις ανω­νυ­μί­ας είναι θέμα χρόνου».

bogdanos tweet

Ακο­λού­θη­σαν δεκά­δες σχό­λια, που στην πλειο­ψη­φία τους απο­δο­κί­μα­σαν τις χαφιέ­δι­κες πρα­κτι­κές που ακο­λου­θεί ο βουλευτής.

Το ερώ­τη­μα, ωστό­σο, που τίθε­ται είναι το εξής: Ξέρει κάτι ο Μπο­γδά­νος για ενδε­χό­με­νη πρό­θε­ση της κυβέρ­νη­σης να νομο­θε­τή­σει υπέρ της «αυτό­μα­της άρσης ανω­νυ­μί­ας» στο διαδίκτυο; 

Σε κάθε περί­πτω­ση, ο χώρος του δια­δι­κτύ­ου (όπως και άλλα μέσα, η τηλε­ό­ρα­ση, το ραδιό­φω­νο, οι εφη­με­ρί­δες κλπ.) κυριαρ­χεί­ται και ελέγ­χε­ται σήμε­ρα από μεγά­λους μονο­πω­λια­κούς ομί­λους.  Η φαι­νο­με­νι­κή ανω­νυ­μία που προ­σφέ­ρει γίνε­ται κι’ αυτή, πολ­λές φορές, αντι­κεί­με­νο εκμε­τάλ­λευ­σης των αστι­κών μηχα­νι­σμών ενά­ντια στο οργα­νω­μέ­νο εργα­τι­κό-λαϊ­κό κίνη­μα. Αυτό το γνω­ρί­ζουν οι «Μπο­γδά­νοι» και όλοι όσοι υπη­ρε­τούν το σάπιο εκμε­ταλ­λευ­τι­κό σύστημα.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο