Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο ΠΑΟΚ κάνει ακόμα ένα βήμα για τ΄ αστέρια

Στο και­νούρ­γιο γήπε­δο της πόλης του Κράσ­νο­νταρ θα δώσει ο ΠΑΟΚ από­ψε (22:00) τα πρώ­τα του δια­πι­στευ­τή­ρια απέ­να­ντι στην ομώ­νυ­μη ρωσι­κή ομά­δα με στό­χο το πρώ­το και σημα­ντι­κό βήμα για την πρό­κρι­ση στους ομί­λους του Champions League.

Ετοι­μος για τη μεγά­λη αυτή και συναρ­πα­στι­κή όπως προ­βλέ­πε­ται ανα­μέ­τρη­ση ο Δικέ­φα­λος της Θεσ­σα­λο­νί­κης, πάει με κεκτη­μέ­νη ταχύ­τη­τα για να κερ­δί­σει το χρυ­σο­φό­ρο εισι­τή­ριο μετά τις επι­τυ­χί­ες που είχε στην Τού­μπα απέ­να­ντι στην τουρ­κι­κή Μπε­σί­κτας και την Πορ­το­γα­λι­κή Μπενφίκα.

Ξέρει ωστό­σο πως δεν είναι εύκο­λο το έργο του απέ­να­ντι σε μία ομά­δα επαρ­κώς προ­ε­τοι­μα­σμέ­νη, καθώς έχει ήδη παί­ξει οκτώ παι­χνί­δια στο ρώσι­κο πρω­τά­θλη­μα και είναι μία από τις ανερ­χό­με­νες δυνά­μεις του ρωσι­κού ποδοσφαίρου.

Η Κράσ­νο­νταρ έχο­ντας υπέρ αυτής μία πρό­κρι­ση απέ­να­ντι στον ΠΑΟΚ πριν από πέντε χρό­νια με το 2–1 επί του Δικέ­φα­λου στην ίδια πόλη αλλά σε άλλο γήπε­δο, φιλο­δο­ξεί να κάμ­ψει το ψυχο­λο­γι­κό αβα­ντάζ που έχει η Ελλη­νι­κή ομά­δα που έρχε­ται με υψη­λές προσ­δο­κί­ες για να πετύ­χει αυτό που ποτέ ως τώρα στην ιστο­ρία της δεν το κατά­φε­ρε. Την πρό­κρι­ση στους ομίλους.

Ο ΠΑΟΚ ολο­κλή­ρω­σε την προ­ε­τοι­μα­σία του επί ελλη­νι­κού εδά­φους και ο τεχνι­κός της ομά­δας Άμπελ Φερέι­ρα ολο­κλή­ρω­σε τα σχέ­δια του για το αυρια­νό παιχνίδι.
Ουσια­στι­κές αλλα­γές δεν προ­βλέ­πε­ται να κάνει και αυτό που θα παρα­τά­ξει στον αγω­νι­στι­κό χώρο θα είναι ένα σχή­μα παρό­μοιο με αυτό που έθε­σε νοκ άουτ την Μπεν­φί­κα πριν από λίγες μέρες.

Συνε­πώς προ­βλέ­πε­ται πώς θα ξεκι­νή­σουν Ζίβ­κο Ζίβ­κο­βιτς, Κρέ­σπο Γιαν­νού­λης Βαρέ­λα, Μιχαη­λί­δης, Ινγκα­σον, Ελ Καντου­ρί, Σβαμπ, Πέλ­κας,  Αντρί­για Ζίβ­κο­βιτς και Τζόλης.

Η Κράσ­νο­νταρ όπως έδει­ξε και στο προ­χθε­σι­νό παι­χνί­δι της απέ­να­ντι στη Κίμ­κι που την συνέ­τρι­ψε με 7–2 βρί­σκε­ται σε καλή αγω­νι­στι­κή κατά­στα­ση και μάλι­στα κάλυ­ψε το χαμέ­νο έδα­φος από το ξεκί­νη­μα του πρω­τα­θλή­μα­τος αναρ­ρι­χώ­με­νη στην 5η θέση του βαθ­μο­λο­γι­κού πίνα­κα, τρεις μόλις βαθ­μούς πιο πίσω από τους πρω­το­πό­ρους Ζενίτ Αγί­ας Πετρού­πο­λης και Σπαρ­τάκ Μόσχας.

Διαι­τη­τής της ανα­μέ­τρη­σης είναι ο 38χρονος Γάλ­λος Κλε­μάν Τουρ­πέν και το παι­χνί­δι θα ξεκι­νή­σει στις 10 μ.μ. Ελλά­δος, ενώ θα μετα­δο­θεί από τη συν­δρο­μη­τι­κή τηλε­ό­ρα­ση της cosmote.

Πηγή: ΑΠΕ

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο