Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει νίκη …εισιτήριο για τους ομίλους UEL απέναντι στην Σλόβαν Μπατισλάβας

Ετοι­μος ο ΠΑΟΚ, έτοι­μη και η Σλό­βαν Μπρα­τι­σλά­βας, θα “σταυ­ρώ­σουν” τα ξίφη τους , από­ψε βρά­δυ (20.00) στην γεμά­τη και θερ­μή Τού­μπα για το ένα εισι­τή­ριο που οδη­γεί στους ομί­λους του Europa League. Οι δύο ομά­δες ολο­κλή­ρω­σαν την προ­ε­τοι­μα­σία τους για το σημα­ντι­κό αυτό ραντε­βού και πλέ­ον θα τεθούν αντί­πα­λοι σε μια “μονο­μα­χία” χωρίς προ­γνω­στι­κά και προβλέψεις.
Ο ΠΑΟΚ έχει μια απου­σία, ουσια­στι­κά ένα πρό­βλη­μα με τον τιμω­ρη­μέ­νο Μάτος, την θέση του οποί­ου θα καλύ­ψει ο συμπα­τριώ­της του Ροντρί­γκο. Κατά τα άλλα ο Αμπέλ Φερέ­ί­ρα θα παρα­τά­ξει την καλή του ενδε­κά­δα την οποία εμπι­στεύ­τη­κε στα προη­γού­με­να ευρω­παϊ­κά του παιχνίδια.

Ο Δικέ­φα­λος της Θεσ­σα­λο­νί­κης έχει βασι­κό και μονα­δι­κό στό­χο την πρό­κρι­ση, που θα του απο­φέ­ρει και οικο­νο­μι­κά εφό­δια για την συνέ­χεια της περιό­δου. Για τον συγκε­κρι­μέ­νο στό­χο η ομά­δα της Θεσ­σα­λο­νί­κης προ­ε­τοι­μά­στη­κε το τελευ­ταίο διή­με­ρο και ο Αμπελ Φερέϊ­ρα είναι σίγου­ρος για την απο­τε­λε­σμα­τι­κό­τη­τα της ομά­δας του και την τελι­κή επι­τυ­χία του προσ­δο­κώ­με­νου στό­χου. Την πρό­κρι­ση. Το αρχι­κό σχή­με με το οποίο θα παρα­τα­χθεί ο ΠΑΟΚ είναι: Πασχα­λά­κης, Ροντρί­γκο, Γιαν­νού­λης, Κρέ­σπο, Βαρέ­λα, Εσί­τι, Ελ Καντου­ρί, Πέλ­κας, Ζαμπά ή Λημνιός, Μπί­σε­σβαρ και Ακπομ.

Από την πλευ­ρά της Σλό­βαν ο Γιάν Κόζακ προ­σα­να­το­λί­ζε­ται να χρη­σι­μο­ποι­ή­σει την ίδια ενδε­κά­δα που χρη­σι­μο­ποί­η­σε στο πρώ­το παι­χνί­δι με τον ΠΑΟΚ στην Μπρα­τι­σλά­βα, με τη μονα­δι­κή αλλα­γή να αφο­ρά την αντι­κα­τά­στα­ση του — τιμω­ρη­μέ­νου λόγω κίτρι­νων καρ­τών — Λιού­μπι­σιτς με τον 26χρονο Ισπα­νό χαφ, Νόνο.

Στην περί­πτω­ση που ο Νόνο αντι­κα­τα­στή­σει τον Λιού­μπι­σιτς, τότε η Σλό­βαν θα παρα­τα­χθεί με τον Γκρέιφ κάτω από τα δοκά­ρια, τους Αμπέ­να και Μπο­ζί­κοβ στο κέντρο της άμυ­νας και τους Μεντ­βέ­ντεφ και Ντε Μάρ­κο στο δεξί και αρι­στε­ρό άκρο της άμυ­νας αντί­στοι­χα, τους Ντε Καμπς και Νόνο στον άξο­να της μεσαί­ας γραμ­μής και τους Τσά­βριτς, Χόλ­μαν Ρασά­για πίσω από τον Σπο­ράρ, ο οποί­ος θα είναι ο μονα­δι­κός προ­ω­θη­μέ­νος των Σλοβάκων.

Το παι­χνί­δι θα μετα­δο­θεί από την πλατ­φόρ­μα PAOK TV όπου μόνο με συν­δρο­μή 4,99 ευρώ μπο­ρεί κάποιος να το παρα­κο­λου­θή­σει και με τον ίδιο τρό­πο θα το παρα­κο­λου­θή­σουν και στην Σλο­βα­κία οι ενδια­φε­ρό­με­νοι. Θα αρχί­σει στις 20.00 και θα το διαι­τη­τεύ­σει ο Σου­η­δός Αντρέ­ας Εκμπεργκ.

Πηγή: ΑΠΕ

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο