Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Ο φιλάργυρος» από την Παιδική Σκηνή «ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΗΣΗ» του θεάτρου ΑΘΗΝΑ

Π Α Ι Δ Ι Κ Η   Σ Κ Η Ν Η
Ο  Ν  Ε  Ι  Ρ  Ο  Π  Ο  Λ  Η  Σ  Η

ΘΕΑΤΡΟ Α Θ Η Ν Α
Δερι­γνύ 10 & Πατησίων

Αγα­πη­τοί φίλοι,

Η Παι­δι­κή Σκη­νή «ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΗΣΗ» του θεά­τρου ΑΘΗΝΑ πιστή στην παρά­δο­ση την οποία έχει καθιε­ρώ­σει, να επι­λέ­γει τα έργα τα οποία παρου­σιά­ζει από το κλασ­σι­κό ρεπερ­τό­ριο , φέτος επέ­λε­ξε και παρου­σιά­ζει για τους μικρούς θεα­τές το έργο «Ο ΦΙΛΑΡΓΥΡΟΣ» του Μολιέ­ρου , μία εκπλη­κτι­κή κωμω­δία κατα­στά­σε­ων με σαφές μήνυ­μα κατά της φιλαρ­γυ­ρί­ας, που βγαί­νει αβί­α­στα μέσα από απρό­ο­πτες κωμι­κές καταστάσεις.

Ένα έργο πάντα επί­και­ρο και ιδιαί­τε­ρα τώρα την επο­χή της οικο­νο­μι­κής κρί­σης, ένα έργο με χιούμορ,γεμάτο περι­πέ­τεια, δρά­ση, έντο­να αλη­θι­νές κατα­στά­σεις, κωμι­κές σκη­νές, τρα­γού­δια και χορό.

Συντε­λε­στές της παρά­στα­σης είναι καλ­λι­τέ­χνες κατα­ξιω­μέ­νοι στον τομέα τους που δου­λέ­ψα­νε με αγά­πη και πολύ κέφι.

Δια­σκευή και σκη­νο­θε­σία Τού­λα Ζαχα­ριου­δά­κη, μου­σι­κή Σάκης Τσιλίκης,

σκη­νι­κά Σπύ­ρος Ράπτης, κοστού­μια από το Βεστιά­ριο του Δημή­τρη Μαρο­σού­λη, χορο­γρα­φί­ες Αλε­ξαν­δρου Χατζιάρα.

Οι ηθο­ποιοί της παρά­στα­σης είναι όλοι επαγ­γελ­μα­τί­ες του Σ.Ε.Η .

Το έργο είναι πλού­σιο σε συναι­σθή­μα­τα, θα συναρ­πά­σει τα παι­διά, θα τα κάνει να δια­σκε­δά­σουν, να ονει­ρευ­τούν, να συγκι­νη­θούν, να γελά­σουν, να περά­σουν όμορφα…

Η παρά­στα­σή μας προ­σφέ­ρει δύο ώρες ξένοια­στες και ευχά­ρι­στες, πλαι­σιω­μέ­νη με πολύ μου­σι­κή και τραγούδια.

Μετά από πολ­λές περι­πέ­τειες και πολύ γέλιο,

όλα έχουν ένα απρό­σμε­να ευτυ­χι­σμέ­νο τέλος.

Το θέα­τρο ΑΘΗΝΑ από τα καλύ­τε­ρα της Αθή­νας έχει 370 θέσεις και ιδιαί­τε­ρα  καλό­γου­στο φουαγιέ.

Η παρά­στα­σή μας, δοσμέ­νη με ένα τρό­πο ελκυ­στι­κό, παρα­μυ­θέ­νιο, ονει­ρι­κό και ευχά­ρι­στο, πλαι­σιω­μέ­νη με πολύ μου­σι­κή και τρα­γού­δια, απευ­θύ­νε­ται στους μαθη­τές  όλης της χώρας.

Η σκη­νο­θε­τι­κή γραμ­μή έλα­βε υπό­ψιν και σεβά­στη­κε δια­κρι­τι­κά τους κανό­νες της εκπαι­δευ­τι­κής διαπαιδαγώγησης.

Για κλεί­σι­μο παρα­στά­σε­ων και για όποιες πλη­ρο­φο­ρί­ες απευ­θυν­θεί­τε στην υπεύ­θυ­νη Δημο­σί­ων Σχέ­σε­ων Ζαχα­ριου­δά­κη Τού­λα  210–6046926 & 693–6181621.

Η παι­δι­κή σκη­νή «ΝΕΑ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΗΣΗ» ελπί­ζει στη συνερ­γα­σία σας και περι­μέ­νει τους μικρούς της φίλους για να τους γοη­τεύ­σει και να τους συναρπάσει.

Με Εκτί­μη­ση

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο