Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο Χατζησαββίδης σε ρόλο Τζήμερου στη Νέα Ιωνία

Σχο­λιά­ζει ο Δημό­της Νέας Ιωνί­ας //

Έσχα­το κατα­φύ­γιο των πολι­τι­κών γυρο­λό­γων και αντι­κομ­μουν­στών η χυδαιό­τη­τα, η συκο­φα­ντία και η προ­σβο­λή των δημο­τών. Ο λόγος για τον αντι­δή­μαρ­χο Νέας Ιωνί­ας κ. Χατζη­σαβ­βί­δη που όπως η δήμαρ­χος του εζή­λε­ψε το ρόλο του Χρυ­σο­χο­ΐ­δη στην επι­βο­λή «νόμου και τάξης» εντός του δημαρ­χεί­ου, τού­τος εζή­λε­ψε τον γνω­στό άθλιο αντι­κομ­μου­νι­στή Θάνο Τζή­με­ρο (ο οποί­ος χτες έδω­σε ρεσι­τάλ αντι­κομ­μου­νι­σμού στο Περι­φε­ρεια­κό Συμ­βού­λιο χτες).

Ο γνω­στός νεοϊ­ω­νιώ­της εκπρό­σω­πος του βαθύ ΠΑΣΟΚ Αρι­στεί­δης Χατζη­σαβ­βί­δης, σε μια Γιαν­νο­που­λι­κού τύπου έκρη­ξη — επί­θε­ση, σε ανα­κοί­νω­σή του χαρα­κτη­ρί­ζει ψηφο­φό­ρους, ανθρώ­πους του μόχθου και της ανά­γκης, «αφε­λείς»!!! κατη­γο­ριο­ποιώ­ντας, περι­θω­ρι­ποιώ­ντας και προ­σβάλ­λο­ντας δημό­τες της Νέας Ιωνί­ας και πολί­τες της χώρας (Άρα­γε κ. Χατζη­σαβ­βί­δη, να τους απα­γο­ρεύ­σου­με και να ψηφί­ζουν αυτούς τους αφε­λείς; Όσο για τους μετα­φε­ρό­με­νους και με πελα­τεια­κή σχέ­ση ψηφο­φό­ρους ο πολι­τι­κός σας χώρος, το ΠΑΣΟΚ, το έκα­νε επι­στή­μη). Ντρο­πή σας.

Όσο για την επί­θε­ση σας τους Συμ­βού­λους της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης, ανθρώ­πους κατα­ξιω­μέ­νους στον επαγ­γελ­μα­τι­κό και κοι­νω­νι­κό τους χώρο, ανθρώ­πους που τους τίμη­σαν συνά­δελ­φοί τους και συμπο­λί­τες τους για τη στά­ση τους στα μικρά και μεγά­λα προ­βλή­μα­τα, σας ευχό­μα­στε πεδί­ον δόξης λαμπρό ως από­φοι­του από τη σχο­λή Τζήμερου.

________________________________________________________

Δημό­της Νέας Ιωνί­ας είναι ο Ηρα­κλής Κακα­βά­νης 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο