Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο χρυσαυγίτικος απόπατος (ξανα)ξεχείλισε, με χυδαίες συκοφαντίες ενάντια στο ΚΚΕ

Σε μπα­ράζ ψευ­δο­λο­γιών και συκο­φα­ντι­κών επι­θέ­σε­ων ενά­ντια στο ΚΚΕ (παλιά τους τέχνη κόσκι­νο) έχει επι­δο­θεί το τελευ­ταίο διά­στη­μα ο δια­δι­κτυα­κός ναζι­στι­κός από­πα­τος της Χρυ­σής Αυγής «ethnikismos.net». Πρό­κει­ται για τη γνω­στή εμε­τι­κή φασι­στο­σε­λί­δα των χρυ­σαυ­γι­τών στην οποία δημο­σιεύ­ουν ότι χοντρο­κομ­μέ­νο τερα­τούρ­γη­μα τους κατέ­βει στο ναζι­στι­κό τους κεφά­λι, ακο­λου­θώ­ντας την γκε­μπε­λι­κή τακτι­κή του «πες πες, κάτι θα μείνει». 

Δεν έχει υπάρ­ξει αντι­κομ­μου­νι­στι­κό ψέμα που η εν λόγω ιστο­σε­λί­δα να μην το έχει υιο­θε­τή­σει. Πρό­σφα­τα, ο χρυ­σαυ­γί­τι­κος από­πα­τος χρη­σι­μο­ποί­η­σε τη γνω­στή ελλεϊ­νή συκο­φα­ντία του πρώ­ην υπουρ­γού Πάγκα­λου («μαζί τα φάγα­με») ενά­ντια στο ΚΚΕ σχε­τι­κά με την επι­χεί­ρη­ση «Γερ­μα­νός». 

Με αφορ­μή την καθιέ­ρω­ση από τους καπι­τα­λι­στές της περί­φη­μης «Black Friday», τα ορφα­νά του Χίτλερ και των ταγ­μα­τα­σφα­λι­τών δοσί­λο­γων της Κατο­χής «ξέθα­ψαν» την συκο­φα­ντία του Πάγκα­λου προ­κει­μέ­νου να χτυ­πή­σουν το ΚΚΕ. Έτσι, τα άθλια ναζι­στοει­δή επι­χεί­ρη­σαν να συν­δέ­σουν την «Black Friday» με την υπο­τι­θέ­με­νη… επι­χει­ρη­μα­τι­κή δρά­ση του ΚΚΕ! 

Μετα­ξύ άλλων, τα χρυ­σαυ­γί­τι­κα ανθρω­πά­ρια γρά­φουν: «Και για όσους τυχόν δεν το γνω­ρί­ζουν, η καπι­τα­λι­στι­κή εται­ρεία Public είναι του συντρό­φου (και ηγε­τι­κού στε­λέ­χους του ΚΚΕ) Πάνου Γερ­μα­νού!». Αν υπήρ­χε βρα­βείο ανε­ρυ­θρί­α­στης ψευ­δο­λο­γί­ας, οι ναζι­στο­βρυ­κό­λα­κες του «ethnikismos» το άξι­ζαν με το παραπάνω. 

Ασφα­λώς, η προ­βο­κα­τό­ρι­κη συκο­φα­ντία του Πάγκα­λου ενά­ντια στο ΚΚΕ — την οποία ανα­πα­ρά­γουν οι χρυ­σαυ­γί­τες — είναι άλλο ένα χοντρο­κομ­μέ­νο αντι­κομ­μου­νι­στι­κό ψέμα. Ο ίδιος ο Πάγκα­λος ουδέ­πο­τε προ­σκό­μι­σε απο­δεί­ξεις για το τερα­τούρ­γη­μα που είχε εκστο­μί­σει, απο­δει­κνύ­ο­ντας ότι ήταν και είναι ένας κοι­νός συκο­φά­ντης. Ακό­μη και ο πρώ­ην βου­λευ­τής του ΠΑΣΟΚ Χρή­στος Βερε­λής, κατα­θέ­το­ντας στην Εξε­τα­στι­κή Επι­τρο­πή της Βου­λής, απά­ντη­σε σε σχε­τι­κή ερώ­τη­ση: «Με ρώτη­σε μετ΄ επι­τά­σε­ως (ο ανα­κρι­τής) εάν είχα δια­πι­στώ­σει συμ­με­το­χή του ΚΚΕ στη μετο­χι­κή σύν­θε­ση της εται­ρεί­ας “Γερ­μα­νός” και η απά­ντη­σή μου ήταν “όχι”».

Η παρα­πά­νω άθλια συκο­φα­ντία που ανήρ­τη­σαν τα φασι­στοει­δή στο σάιτ τους έρχε­ται να προ­στε­θεί σε μια σει­ρά ψεμά­των και ύβρε­ων που εξα­πο­λύ­ουν με μένος ενά­ντια στο ΚΚΕ. Τα ναζι­στι­κά απο­βρά­σμα­τα της χρυ­σαυ­γί­τι­κης εγκλη­μα­τι­κής συμ­μο­ρί­ας ξερ­νούν αντι­κομ­μου­νι­στι­κό δηλη­τή­ριο ακρι­βώς επει­δή τρέ­μουν τη δύνα­μη του εργα­τι­κού-λαϊ­κού κινή­μα­τος. Όντας γέν­νη­μα-θρέμ­μα του σάπιου καπι­τα­λι­στι­κού συστή­μα­τος και μαντρό­σκυ­λα των μεγα­λο­ερ­γο­δο­τών, οι χρυ­σαυ­γί­τες συνει­δη­τά συκο­φα­ντούν το ΚΚΕ και τους λαϊ­κούς αγώνες.

Όσα ψέμα­τα κι’ αν δια­σπεί­ρουν, όσο αντι­κομ­μου­νι­στι­κό δηλη­τή­ριο κι’ αν ξερά­σουν τα ορφα­νά του Χίτλερ και των ναζί, ένα πράγ­μα είναι σίγου­ρο: Ότι αργά ή γρή­γο­ρα ο ίδιος λαός, οι εργα­ζό­με­νοι, η νεο­λαία, θα τους πετά­ξουν αυτούς και τα εμε­τι­κά τους σύμ­βο­λα εκεί που τους αξί­ζει, δηλα­δή στον σκου­πι­δο­τε­νε­κέ της ιστορίας. 

Υ.Γ. Όσο για τον χου­ντο­βρυ­κό­λα­κα αρθρο­γρά­φο του «ethnikismos» που, με αφορ­μή τα 100χρονα του ΚΚΕ, εύχε­ται ειρω­νι­κά «να μην το βρει του χρό­νου», έχου­με να του πού­με το εξής: Υπάν­θρω­πε φασί­στα, μη φας, έχου­με γλαρόσουπα. 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο