Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο sugar daddy ζει και βασιλεύει στην Σουηδία 

Γρά­φει ο Πάνος Αλε­πλιώ­της // 

Πριν 1,5 χρό­νο περί­που αναρ­τή­σα­με στο ΑΤΕΧΝΩΣ την ανοι­χτά προ­κλη­τι­κή και ντρο­πια­στι­κή δια­φή­μι­ση που καλού­σε ανοι­χτά τις Σου­η­δέ­ζες φοι­τή­τριες που δεν μπο­ρούν να πάρουν φοι­τη­τι­κό δάνειο να απο­κτή­σουν έναν sugardaddy να τις χρη­μα­το­δο­τή­σει.

Από τότε οι αγγε­λί­ες έχουν πολ­λα­πλα­σια­στεί. Με την δια­φο­ρά πως τώρα υπάρ­χουν πολ­λές αγγε­λί­ες νεα­ρών κορι­τσιών που ψάχνουν μόνες τους sugardaddy χωρίς απα­ραί­τη­τα να ανή­κουν σε κυκλώ­μα­τα πορνείας. 

Τι απή­χη­ση έχουν όμως οι δια­φη­μί­σεις του sugardaddy στην Σουηδία;

Η Σου­η­δι­κή τηλε­ό­ρα­ση δημιούρ­γη­σε ένα ψεύ­τι­κο προ­φίλ 18χρονης φοι­τή­τριας  σε επαρ­χια­κή πόλη της Σου­η­δί­ας, που καλού­σε ώρι­μους κυρί­ους να ανα­λά­βουν την χρη­μα­το­δό­τη­ση της ένα­ντι ανταλλαγμάτων. 

Σε 12 ώρες 30 κύριοι απά­ντη­σαν στην αγγε­λία και πρό­τει­ναν σεξουα­λι­κή επα­φή με αντάλ­λαγ­μα χρή­μα­τα, ταξί­δια και άλλες υπηρεσίες.. 

Ένας από αυτούς, 50άρης, που άνοι­ξε συζή­τη­ση με την ψεύ­τι­κη “φοι­τή­τρια” της έλε­γε στα μηνύ­μα­τά του,που κρα­τή­θη­καν από τους ρεπόρ­τερ της τηλε­ό­ρα­σης, πως ψάχνει κάποιο και­νούρ­γιο ενδια­φέ­ρον στην ζωή του. 

Πως η οικο­γέ­νεια του το ξέρει πως ψάχνει ένα “sugarbabe”. Της έδω­σε και το τηλέ­φω­νό του για να κανο­νί­σουν τα ραντε­βού αφού της πρό­τει­νε να βρί­σκο­νται 2 φορές τον μήνα. 

Τα ίχνη του χάθη­καν μόλις επι­κοι­νώ­νη­σε μαζί του η ρεπόρ­τερ της τηλε­ό­ρα­σης με την αλη­θι­νή της ιδιότητα.

Ο sugardaddy ζει και βασι­λεύ­ει ήταν το συμπέ­ρα­σμα της Σου­η­δι­κής τηλε­ό­ρα­σης και οι αγγε­λί­ες των νεα­ρών κορι­τσιών που ψάχνουν για ώρι­μους κυρί­ους έχουν πολλαπλασιαστεί. 

Να συμπλη­ρώ­σου­με πως η πορ­νεία δεν απα­γο­ρεύ­ε­ται στην Σου­η­δία. Απα­γο­ρεύ­ε­ται η αγο­ρά σεξ. Τιμω­ρεί­ται ο πελά­της και όχι η εκδι­δό­με­νη. Έτσι δεν υπάρ­χει νόμος που να απα­γο­ρεύ­ει τις αγγε­λί­ες προ­σφο­ράς παρά μόνο της ζήτησης. 

Είναι πρό­σφα­τη η από­φα­ση Εφε­τεί­ου της πόλης Ουψά­λα που πιστεύ­ει πως τα χρή­μα­τα που κατα­σχέ­θη­καν μετά από την σύλ­λη­ψη δύο μαστρω­πών που προ­ω­θού­σαν μια εκδι­δό­με­νη γυναί­κα ανή­κουν στην γυναί­κα και πρέ­πει να της επιστραφούν. 

Σ’αυ­τή την κοι­νω­νία καλού­νται τα παι­διά μας να ζήσουν βάζο­ντας αγγε­λί­ες για να που­λή­σουν το κορ­μί τους σε πρό­θυ­μους sugardaddy. Κιας λέγε­ται Σου­η­δία κιας πλα­σά­ρε­ται προς μίμηση. 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο