Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πάτρα: Μήνυμα του Κ. Πελετίδη για τον β’ γύρο των εκλογών

Την Παρα­σκευή 31 Μάη, στις 8.30 μ.μ. στην πλα­τεία Τριών Συμ­μά­χων θα γίνει η κεντρι­κή προ­ε­κλο­γι­κή συγκέ­ντρω­ση της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» με ομι­λη­τή τον Κώστα Πελε­τί­δη, που εισέρ­χε­ται στο δεύ­τε­ρο γύρο των δημο­τι­κών εκλο­γών με ποσο­στό 40,62%.

Σε μήνυ­μά του ο υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος Κώστας Πελε­τί­δης για τον β’ γύρο των εκλο­γών επισημαίνει:

«Αγα­πη­τέ συμπολίτη,

Σε ευχα­ρι­στού­με μέσα από την καρ­διά μας, που μας εμπι­στεύ­τη­κες και μας τίμη­σες με την ψήφο σου. Κάνα­με μαζί ένα απο­φα­σι­στι­κό βήμα για τη νίκη.

Δεν ζητά­με να συμ­φω­νή­σεις σε όλα μαζί μας. Δίνου­με το χέρι σε όλους, για να συνε­χί­σου­με τον κοι­νό αγώ­να. Μπο­ρού­με να συμπο­ρευ­τού­με για την επί­λυ­ση των σοβα­ρών προ­βλη­μά­των της πόλης μας.

Σε καλού­με, ανε­ξαρ­τή­τως τι ψήφι­σες στον πρώ­το γύρο, να πάμε την επό­με­νη Κυρια­κή ενω­μέ­νοι. Να μη λεί­ψεις από τον έντι­μο και ωραίο αγώ­να. Να υπε­ρα­σπι­στείς την αλή­θεια, την εντι­μό­τη­τα, τη νοι­κο­κυ­ρο­σύ­νη, την αξιο­πρέ­πεια, την ανθρωπιά.

Με τη συμ­με­το­χή σου στις εκλο­γές της ερχό­με­νης Κυρια­κής να δια­σφα­λί­σεις τη δική σου νίκη, τη νίκη του πατραϊ­κού λαού.

Για να συνε­χι­στεί το φιλο­λαϊ­κό έργο.

Για να μεί­νει ο δήμος στα χέρια του λαού».

peletidis4

peletidi5

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο