Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πάτρα: Οι αντικομμουνιστές, δήθεν αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ, σε υστερία…

Δεν έχει… πάτο ο αντι­κο­μου­νι­σμός του ΣΥΡΙΖΑ, που καθη­με­ρι­νά, μετά τα καλέ­σμα­τα στους δήθεν εξα­πα­τη­μέ­νους χρυ­σαυ­γί­τες να τον ψηφί­σουν, μέχρι την πρό­σφα­τη ανα­κή­ρυ­ξη του επι­κε­φα­λής της προ­πα­γάν­δας του, γνω­στού παρα­χα­ρά­κτη των ηρω­ι­κών σελί­δων που έγρα­ψε ο λαός της χώρας μας, Μαραν­τζί­δη, δίνει εξε­τά­σεις στο σύστη­μα για το ποιος πραγ­μα­τι­κά είναι το πρό­βλη­μά του.

Έτσι και στην Πάτρα, αφού τα στε­λέ­χη του απέ­τυ­χαν (χθες Τετάρ­τη), μαζί με την υπό­λοι­πη μειο­ψη­φία στο Δημο­τι­κό Συμ­βού­λιο, των ΝΔ, δια­φό­ρων ακρο­δε­ξιών μορ­φω­μά­των και δήθεν «ανε­ξάρ­τη­των», να πλή­ξουν τη Δημο­τι­κή Αρχή για το θέμα των «απευ­θεί­ας ανα­θέ­σε­ων» που από κοι­νού ειση­γή­θη­καν, το έρι­ξαν την επο­μέ­νη (σήμε­ρα), στο… τσά­μι­κο, συκο­φα­ντώ­ντας τη «Σύγ­χρο­νη Επο­χή» και το γεγο­νός ότι βιβλία των εκδό­σε­ών της, προ­μη­θεύ­ε­ται η βιβλιο­θή­κη του Δήμου μετά από διαγωνισμούς!

«Μόνο ντρο­πή νιώ­θει κάθε απλός άνθρω­πος στην πόλη μας, δια­βά­ζο­ντας τη συνε­χή λασπο­λο­γία του κύριου Ρώρου, του ΣΥΡΙΖΑ και της παρά­τα­ξής του, ενά­ντια στον δήμαρ­χο και τη Δημο­τι­κή Αρχή της Πάτρας, ενά­ντια στο ΚΚΕ. “Λάσπη”, χαρα­κτη­ρι­σμοί και αντι­κομ­μου­νι­σμός που πολ­λές φορές ξεπερ­νά­νε ακό­μα και όσα λέει ο γνω­στός ακρο­δε­ξιός συνερ­γά­της τους στο Δημο­τι­κό Συμ­βού­λιο», σημειώ­νει η Δημο­τι­κή Αρχή, για τα «μαρ­γα­ρι­τά­ρια» του στε­λέ­χους του ΣΥΡΙΖΑ και τις συκο­φα­ντί­ες του σε σχε­τι­κή ανα­κοί­νω­ση, σημειώνοντας:

«Η εμμο­νή του με τη “Σύγ­χρο­νη Επο­χή”, θα είχε κατα­ντή­σει γρα­φι­κή, αν δεν ήταν πολι­τι­κά επι­κίν­δυ­νη, καθώς κρύ­βει πίσω της την άπο­ψη ότι οι τίτλοι που εκδί­δει η “Σύγ­χρο­νη Επο­χή” δεν έχουν θέση στις Βιβλιοθήκες!

Επι­λε­κτι­κά, μιλά­ει για συγκε­κρι­μέ­νους τίτλους, κρύ­βο­ντας ότι μόλις 33 τίτλοι από τους συνο­λι­κά 707 που περι­λαμ­βά­νο­νταν στη συγκε­κρι­μέ­νη παραγ­γε­λία, ήταν εκδό­σε­ων της Σύγ­χρο­νης Επο­χής. Οι υπό­λοι­ποι ήταν άλλων εκδο­τών. Όποιος προ­μη­θευ­τής δίνει κάθε χρό­νο τη χαμη­λό­τε­ρη προ­σφο­ρά, αγο­ρά­ζει τους τίτλους όλων των εκδο­τι­κών οίκων και τους προ­μη­θεύ­ει στον Δήμο».

Υπο­γραμ­μί­ζο­ντας, ότι η παρά­τα­ξη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έδει­ξε την ίδια ενό­χλη­ση, όταν τον φετι­νό δια­γω­νι­σμό για τα βιβλία πήρε άλλος μειο­δό­της (όπως προη­γού­με­να η «Σύγ­χρο­νη Επο­χή» προ­σφέ­ρο­ντας χαμη­λό­τε­ρες τιμές), καλεί τα στε­λέ­χη του στον Δήμο, να μιλή­σουν καθα­ρά, ότι αυτό που τους ενο­χλεί, είναι οι τίτλοι της να μην «έχουν θέση στη Δημο­τι­κή Βιβλιο­θή­κη, όποιος και αν είναι ο προμηθευτής».

Τονί­ζει ότι ο λαός «έχει δώσει αγώ­νες για την ελεύ­θε­ρη δια­κί­νη­ση των ιδε­ών, για να μην καί­γο­νται βιβλία, για να κυκλο­φο­ρεί ελεύ­θε­ρα η κομ­μου­νι­στι­κή θεω­ρία, συνο­λι­κά οι προ­ο­δευ­τι­κές ιδέ­ες» και κατα­λή­γει:

«Υ.Γ. 1: Αν η παρά­τα­ξή σας βρε­θεί στη Δημο­τι­κή Αρχή, είστε ελεύ­θε­ροι να προ­μη­θεύ­ε­στε βιβλία μόνο από τους γνω­στούς ακρο­δε­ξιούς “τηλε­πω­λη­τές”, συνερ­γά­τες των φίλων σας στο Δημο­τι­κό Συμβούλιο.

Υ.Γ. 2: Αλλά τι να περι­μέ­νεις απ’ τα στε­λέ­χη του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμ­μα­τος που επι­κε­φα­λής της προ­πα­γάν­δας τους έχουν τον παρα­χα­ρά­κτη της ιστο­ρί­ας και αντι­κομ­μου­νι­στή, Νίκο Μαραντζίδη».

902.gr

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο