Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πέθανε η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου

«Έφυ­γε» απ’ τη ζωή, νικη­μέ­νη από τον καρ­κί­νο, σε ηλι­κία 37 ετών η δημο­σιο­γρά­φος Αριά­δνη Γερασιμίδου.

Η Άρ. Γερα­σι­μί­δου εργά­στη­κε ως δημο­σιο­γρά­φος αυτο­κι­νή­του, παρου­σιά­στρια, σενα­ριο­γρά­φος δια­φη­μι­στι­κών, ραδιο­φω­νι­κός παρα­γω­γός, αρθρο­γρά­φος σε γυναι­κεία έντυ­πα ενώ δίδα­σκε μηχα­νο­κί­νη­το αθλη­τι­σμό στο Κέντρο Αθλη­τι­κού Ρεπορ­τάζ και «δάνει­ζε» τη φωνή της σε δια­φη­μι­στι­κά σποτ σε ραδιό­φω­νο και τηλεόραση.

Υπήρ­ξε για πάνω από 10 χρό­νια στον χώρο του αυτο­κι­νή­του και έκα­νε δοκι­μές σε όλα τα νέα μοντέ­λα της αγο­ράς έχο­ντας δοκι­μά­σει περισ­σό­τε­ρα από 1.200 αυτο­κί­νη­τα σε Ελλά­δα και εξω­τε­ρι­κό, εντός και εκτός πίστας.

Μετα­ξύ άλλων εργά­στη­κε ως αρχι­συ­ντά­κτρια αυτο­κι­νή­του στα sdna.gr και menshouse.gr, ενώ είχε εκπο­μπή αυτο­κι­νή­του στον Love 97.5. Ένα από τα μεγα­λύ­τε­ρα της project και προ­σω­πι­κή ιδέα, είναι το #SafetyFirstGR, όπου μέσα από ευχά­ρι­στα video θέλη­σε να δώσει μια άλλη οπτι­κή στον κόσμο για το σοβα­ρό θέμα της οδι­κής ασφάλειας.

Με βίντεο που είχε αναρ­τή­σει στον λογα­ρια­σμό της στο YouTube πριν λίγες μέρες, η νεα­ρή δημο­σιο­γρά­φος μιλού­σε για τον αγώ­να που έδι­νε να κρα­τη­θεί στη ζωή, αφού οι για­τροί την είχαν ενη­με­ρώ­σει ότι δεν υπάρ­χει άλλη χημειο­θε­ρα­πεία που μπο­ρεί να κάνει. «Δηλα­δή, δεν υπάρ­χει τρό­πος να σωθώ», είχε γράψει.

che guevara 008

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο