Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πέθανε η δημοσιογράφος Σοφία Χαντζάρα

Έφυ­γε σήμε­ρα από τη ζωή η δημο­σιο­γρά­φος Σοφία Χαν­τζά­ρα, ύστε­ρα από μάχη με τον καρκίνο.

Τη θλί­ψη του για την απώ­λειά της εξέ­φρα­σε το Διοι­κη­τι­κό Συμ­βού­λιο της Ένω­σης Συντα­κτών Ημε­ρη­σί­ων Εφη­με­ρί­δων Αθηνών.

Σε ανα­κοί­νω­σή της η ΕΣΗΕΑ αναφέρει:

«Το Διοι­κη­τι­κό Συμ­βού­λιο της Ενώ­σε­ως με μεγά­λη θλί­ψη ανα­κοι­νώ­νει τον θάνα­το της Σοφί­ας Χαν­τζά­ρα, που “έφυ­γε” σήμε­ρα, μετά από σύντο­μη σκλη­ρή μάχη με τον καρ­κί­νο, σε ηλι­κία 51 ετών.

Η Σοφία Χαν­τζά­ρα γεν­νή­θη­κε στην Αθή­να το 1968. Μετά το τέλος των λυκεια­κών της σπου­δών εισή­χθη στη Νομι­κή Σχο­λή του Πανε­πι­στη­μί­ου της Αθή­νας. Ήταν, όμως, η δημο­σιο­γρα­φία που την κέρ­δι­σε. Ξεκί­νη­σε να εργά­ζε­ται από πολύ νωρίς, το 1988, στην εφη­με­ρί­δα «Ακρό­πο­λις» στο ελεύ­θε­ρο και το αστυ­νο­μι­κό ρεπορ­τάζ. Το 1989 εργά­στη­κε στην εφη­με­ρί­δα «ΝΙΚΗ», ως συντά­κτρια του υπουρ­γεί­ου Υγεί­ας, Πρό­νοιας και Κοι­νω­νι­κών Ασφα­λί­σε­ων. Εν συνε­χεία εργά­στη­κε στην τηλε­ό­ρα­ση και το ραδιό­φω­νο του “Σκάι”, στον τηλε­ο­πτι­κό σταθ­μό “STAR CHANNEL” και την ιστο­σε­λί­δα «zougla.gr» ως παρα­γω­γός ειδή­σε­ων. Επί­σης, διε­τέ­λε­σε αρχι­συ­ντά­κτρια της δορυ­φο­ρι­κής τηλε­ό­ρα­σης της ΕΡΤ, ενώ τα τελευ­ταία πέντε χρό­νια ήταν υπεύ­θυ­νη του Γρα­φεί­ου Τύπου της ευρω­βου­λευ­τού Μαρί­ας Σπυράκη».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο