Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πέθανε ο Βασίλης Σεβαστής, επί χρόνια πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ

Θλί­ψη σκόρ­πι­σε στον κόσμο του αθλη­τι­σμού, ειδι­κά του στί­βου, ο θάνα­τος του Βασί­λη Σεβα­στή, ο οποί­ος πέθα­νε σήμε­ρα ενώ νοση­λευό­ταν στο νοσο­κο­μείο με κορονοϊό.

Ο Βασί­λης Σεβα­στής ήταν για πολ­λά χρό­νια πρό­ε­δρος του ΣΕΓΑΣ και αργό­τε­ρα γενι­κός γραμ­μα­τέ­ας του. Πρό­σφα­τα είχε εκλε­γεί εκπρό­σω­πος της Ομο­σπον­δί­ας Στί­βου στην Ελλη­νι­κή Ολυ­μπια­κή Επιτροπή.

Ήταν 72 ετών και υπήρ­ξε πρω­τα­θλη­τής στο Δέκα­θλο και προ­πο­νη­τής. Μερι­κές από τις πιο σημα­ντι­κές δια­κρί­σεις του ήταν το χρυ­σό μετάλ­λιο στους Μεσο­γεια­κούς Αγώ­νες του 1971 και το χάλ­κι­νο στους Βαλ­κα­νι­κούς Αγώ­νες της επό­με­νης χρονιάς.

ΚΚΕ: Βαθιά θλίψη για την απώλεια του Βασίλη Σεβαστή

«Βαθιά θλί­ψη μας προ­κά­λε­σε η είδη­ση της απώ­λειας του Βασί­λη Σεβα­στή. Κορυ­φαί­ος δεκα­θλη­τής της γενιάς του και επί χρό­νια διοι­κη­τι­κό στέ­λε­χος του ΣΕΓΑΣ, ξεχώ­ρι­σε για τη μεγά­λη προ­σφο­ρά του στον ελλη­νι­κό αθλη­τι­σμό και στί­βο, στον οποίο αφιέ­ρω­σε όλη του τη ζωή.

Το ΚΚΕ εκφρά­ζει τα συλ­λυ­πη­τή­ρια του στην οικο­γέ­νεια και τους οικεί­ους του» ανα­φέ­ρει ανα­κοί­νω­ση του κόμματος.

Φώτης Αγγου­λές, ο προ­λε­τά­ριος ποιητής

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο