Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πέθανε ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος

Κατέ­λη­ξε το μεση­μέ­ρι της Παρα­σκευ­ής 13 Ιου­λί­ου από ανα­κο­πή καρ­διάς ο Μάνος Αντώ­να­ρος ο οποί­ος νοση­λευό­ταν στη μονά­δα εντα­τι­κής θερα­πεί­ας του νοσο­κο­μεί­ου «Ευαγ­γε­λι­σμός», προ­σβε­βλη­μέ­νος από βαριάς μορ­φής πνευμονία.

Ο Μάνος Αντώ­να­ρος ήταν 62 ετών. Είχε εργα­στεί ως αρθρο­γρά­φος σε ελλη­νι­κές εφη­με­ρί­δες (Ελεύ­θε­ρος Τύπος, Εθνος, Βρα­δυ­νή, Εξπρες, Κέρ­δος, Αθλη­τι­κή Ηχώ) και περιο­δι­κά, καθώς και στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ενώ υπήρ­ξε από τα ιδρυ­τι­κά μέλη του Αθή­να 9.84. Υπήρ­ξε διευ­θυ­ντής στο Κανάλι‑5 και παρα­γω­γός στον ΑΝΤ1 Radio και στον Alpha. Στην τηλε­ό­ρα­ση εργά­στη­κε στην παρα­γω­γή ειδή­σε­ων του κεντρι­κού δελ­τί­ου ειδή­σε­ων του ΑΝΤ1, διευ­θυ­ντής προ­γράμ­μα­τος στον ΣΚΑΙ, διευ­θυ­ντής Δημο­σί­ων Σχέ­σε­ων του MEGA, παρου­σια­στής εκπο­μπών στο Seven‑X και συντο­νι­στής στο δορυ­φο­ρι­κό πρό­γραμ­μα της ΕRT-SAT. Ασχο­λή­θη­κε με το δια­δί­κτυο από τις απαρ­χές του στην Ελλά­δα, ενώ μιλού­σε Γερ­μα­νι­κά και Αγγλικά.

Ο γνω­στός δημο­σιο­γρά­φος ήταν γιος του σκι­τσο­γρά­φου Αρχέ­λα­ου, αδελ­φός του πρώ­ην κυβερ­νη­τι­κού εκπρο­σώ­που Ευάγ­γε­λου Αντώ­να­ρου, και πατέ­ρας δύο παι­διών, της Αθη­νάς και του Αρχέλαου.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο