Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πέθανε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος,

Πέθα­νε ο επι­χει­ρη­μα­τί­ας Θανά­σης Γιαν­να­κό­που­λος, συνι­δρυ­τής της ΒΙΑΝΕΞ, ο οποί­ος νοση­λευό­ταν το τελευ­ταίο διά­στη­μα σε ιδιω­τι­κό θερα­πευ­τή­ριο, μετά από εγκε­φα­λι­κό επεισόδιο.

Σύμ­φω­να με το Ιατρι­κό Ανα­κοι­νω­θέν του νοσο­κο­μεί­ου Υγεία: Σήμε­ρα Τρί­τη 19 Μαρ­τί­ου 2019 κατέ­λη­ξε στο ΥΓΕΙΑ ο Αθα­νά­σιος Γιαν­να­κό­που­λος μετά από μακρά νοση­λεία στη Μονά­δα Εντα­τι­κής Θερα­πεί­ας. Είχε υπο­στεί βαρύ θρομ­βω­τι­κό αγγεια­κό εγκε­φα­λι­κό επει­σό­διο από το οποίο, παρά την έγκαι­ρη και επι­τυ­χή θρομ­βε­κτο­μή, δεν μπό­ρε­σε να συνέλθει.

Ο Θανά­σης Γιαν­να­κό­που­λος γεν­νή­θη­κε το 1931. Τελευ­ταία, είχε τη θέση του προ­έ­δρου της ΒΙΑΝΕΞ, μετά το θάνα­το του αδελ­φού του Παύ­λου Γιαννακόπουλου.

Διε­τέ­λε­σε πρό­ε­δρος του Πανα­θη­ναϊ­κού σε μπά­σκετ, βόλεϊ και ερα­σι­τέ­χνη, ενώ ήταν και για αρκε­τά χρό­νια σύμ­βου­λος της ΕΠΟ. Από το 1992 μέχρι το 2012 υπήρ­ξε συνι­διο­κτή­της της ομά­δας μπά­σκετ του Πανα­θη­ναϊ­κού μαζί με τον αδερ­φό του, Παύ­λο. Ανέ­λα­βε την προ­ε­δρία των ερα­σι­τε­χνι­κών τμη­μά­των του Πανα­θη­ναϊ­κού από το 1999 έως το 2009. Επί­σης, υπήρ­ξε πρό­ε­δρος του επαγ­γελ­μα­τι­κού τμή­μα­τος βόλεϊ ανδρών του Πανα­θη­ναϊ­κού την περί­ο­δο 2008-09.

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο