Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πέθανε σε ηλικία 33 χρόνων η δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά

«Έφυ­γε» από τη ζωή σήμε­ρα τα ξημε­ρώ­μα­τα σε ηλι­κία 33 ετών η δημο­σιο­γρά­φος Νατά­σα Βαρελά.

Η Νατά­σα Βαρε­λά γεν­νή­θη­κε στα Μέγα­ρα το 1985 και μετά την ολο­κλή­ρω­ση των λυκεια­κών της σπου­δών φοί­τη­σε στο Τμή­μα Επι­κοι­νω­νί­ας και Μέσων Μαζι­κής Ενη­μέ­ρω­σης του Καπο­δι­στρια­κού Πανε­πι­στη­μί­ου Αθηνών.

Όπως ανα­φέ­ρει στη σχε­τι­κή ανα­κοί­νω­σή της η ΕΣΗΕΑ «τη δημο­σιο­γρα­φι­κή της πορεία ξεκί­νη­σε το 2006 στην εφη­με­ρί­δα «ΧΩΡΑ», ενώ στη συνέ­χεια εργά­στη­κε στο ελεύ­θε­ρο ρεπορ­τάζ της εφη­με­ρί­δας «FINAΝCIAL BOX». Παράλ­λη­λα, απα­σχο­λή­θη­κε για σύντο­μο χρο­νι­κό διά­στη­μα σε ένθε­το της εφη­με­ρί­δας «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ», ενώ από το Μάιο του 2007 και επί σει­ρά ετών, δού­λε­ψε στον Τ/Σ «EXTRA 3», όπου παρου­σί­α­ζε το βρα­δι­νό δελ­τίο ειδή­σε­ων. Τελευ­ταία της συνερ­γα­σία έμελ­λε να είναι ο Τ/Σ «EPSILON TV», στον οποί­ον η άτυ­χη συνά­δελ­φος εργα­ζό­ταν το τελευ­ταίο διάστημα».

«Η Νατά­σα Βαρε­λά υπήρ­ξε μία ικα­νή και ταλα­ντού­χα δημο­σιο­γρά­φος, που, στον σύντο­μο βίο της, επέ­δει­ξε δημιουρ­γι­κό­τη­τα, συνέ­πεια και εργα­τι­κό­τη­τα. Είναι άδι­κο να χάνο­νται από τη ζωή νέοι άνθρω­ποι χωρίς να προ­λά­βουν να γευ­τούν τους καρ­πούς των προ­σπα­θειών τους», σημειώνει.

Το Διοι­κη­τι­κό Συμ­βού­λιο ΕΣΗΕΑ «συλ­λυ­πεί­ται την οικο­γέ­νειά της και απο­χαι­ρε­τά την αδι­κο­χα­μέ­νη συνά­δελ­φο, η οποία έφυ­γε τόσο πρό­ω­ρα και ξαφ­νι­κά από τη ζωή».

Τα στοι­χεία της κηδεί­ας της Νατά­σας Βαρε­λά θα γίνουν γνω­στά με νεώ­τε­ρη ανα­κοί­νω­ση της Ένωσης.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο