Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Δεν τα κατάφερε ο Τεντόγλου στο Μήκος ανδρών — Εκτός τελικού Φιλιππίδης και Καραλής

Παγκό­σμιο Πρω­τά­θλη­μα Στί­βου: Ο Μίλ­τος Τεντό­γλου δεν βρέ­θη­κε σε καλή ημέ­ρα και παρά τις προσ­δο­κί­ες για κάτι καλό, ολο­κλή­ρω­σε τον αγώ­να στον τελι­κό του μήκους κατά την 2η ημέ­ρα του Παγκο­σμί­ου Πρω­τα­θλή­μα­τος στί­βου της Ντό­χα στην 10η θέση, με καλύ­τε­ρη επί­δο­ση στα 7.79μ, όσο είχε κάνει και στα προ­κρι­μα­τι­κά του 2017 στο Λονδίνο.

Εκτός τελικού Φιλιππίδης και Καραλής

Δεν κατά­φε­ραν να πάρουν την πρό­κρι­ση στον τελι­κό του επί κοντώ ανδρών (Τρί­τη, 1/10)) οι Έλλη­νες πρω­τα­θλη­τής, Κώστας Φιλιπ­πί­δης και Εμμα­νου­ήλ Καρα­λής, μετά την διε­ξα­γω­γή του προ­κρι­μα­τι­κού στο αγώ­νι­σμα κατά την 2η ημέ­ρα του παγκο­σμί­ου πρω­τα­θλή­μα­τος της Ντό­χα. Ο πρώ­τος πέρα­σε τα 5.70μ και ο δεύ­τε­ρος τα 5.60μ, ενώ το όριο ήταν 5.75μ. Ο Φιλιπ­πί­δης κατε­τά­γη 13ος κι έχα­σε για μία θέση στη δια­φο­ρά προ­σπα­θειών την πρό­κρι­ση, ενώ ο Καρα­λής πήρε την 15η θέση.

Ο 33χρονος Φιλιπ­πί­δης στην 6η συμ­με­το­χή του σε παγκό­σμιο, ξεκί­νη­σε τις προ­σπά­θειές του από τα 5.30μ τα οποία πέρα­σε με την πρώ­τη, όπως στη συνέ­χεια τα 5.45μ και 5.60μ, ενώ χρειά­στη­κε να κάνει και τρί­τη στα 5.70μ για να τα κατα­φέ­ρει. Στη συνέ­χεια επι­χεί­ρη­σε τρεις φορές στα 5.75μ χωρίς επι­τυ­χία. Φέτος ο άλτης του Δημή­τρη Κυτέα είχε κάνει 5.75μ.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο