Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Κάνει λόγο για παρακράτος στο ποδόσφαιρο, απειλεί ότι θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα

Η σαπί­λα του εμπο­ρευ­μα­το­ποι­η­μέ­νου ποδο­σφαί­ρου των ΠΑΕ-επι­χει­ρή­σε­ων δεν στα­μα­τά να βγαί­νει στην επι­φά­νεια. Άλλο ένα επει­σό­διο στο σήριαλ της δια­μά­χης μεγά­λων επι­χει­ρη­μα­τι­κών συμ­φε­ρό­ντων που έχει ξεσπά­σει στο επαγ­γελ­μα­τι­κό ποδό­σφαι­ρο ήταν η αντί­δρα­ση της ΠΑΕ Ολυ­μπια­κός μετά το τέλος του ντέρ­μπι με τον Πανα­θη­ναϊ­κό στη Λεωφόρο.

Για στη­μέ­νο διαι­τη­τή και Ομο­σπον­δία, έκα­νε λόγο ο ιδιο­κτή­της της ΠΑΕ Ολυ­μπια­κός και μεγα­λο­ε­φο­πλι­στής Βαγ­γέ­λης Μαρι­νά­κης, σε απο­ψι­νές δηλώ­σεις του στο προ­πο­νη­τι­κό κέντρο της ομά­δας στον Ρέντη, μετά τα όσα δια­δρα­μα­τί­στη­καν στο ντέρ­μπι με τον Πανα­θη­ναϊ­κό στη Λεωφόρο.

«Είναι από τις μεγα­λύ­τε­ρες σφα­γές στην ιστο­ρία. Και από το πρώ­το λεπτό. Με έναν στη­μέ­νο διαι­τη­τή, από μία στη­μέ­νη ομο­σπον­δία, στην οποία λει­τουρ­γεί το παρα­κρά­τος και το οργα­νω­μέ­νο έγκλη­μα. Τα έχω ξανα­πεί. Είναι λυπη­ρό. Γι’ αυτό και πάμε από το κακό στο χει­ρό­τε­ρο. Στο ελλη­νι­κό ποδό­σφαι­ρο» σημεί­ω­σε ο ιδιο­κτή­της του ΟΣΦΠ.

Παράλ­λη­λα, ο «ισχυ­ρός άνδρας» της ΠΑΕ Ολυ­μπια­κός τόνι­σε ότι στο αυρια­νό ΔΣ θα ληφθούν απο­φά­σεις, σχε­τι­κά με την επό­με­νη κίνη­ση των «ερυ­θρο­λεύ­κων». «θα ακού­σου­με τις από­ψεις των μελών του ΔΣ και του κόσμου και θα απο­φα­σί­σου­με», είπε σχε­τι­κά ο Β. Μαρινάκης.

«Να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα»

Την απο­χώ­ρη­ση του Ολυ­μπια­κού από το πρω­τά­θλη­μα πρό­τει­νε το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ολυ­μπια­κός Γιάν­νης Βρέν­τζος, τονί­ζο­ντας ότι το ελλη­νι­κό ποδό­σφαι­ρο διοι­κεί­ται από ένα φασι­στι­κό παρακράτος.

Ο Γ. Βρέν­τζος έστρε­ψε τα βέλη του κατά της κυβέρ­νη­σης τονί­ζο­ντας, μετα­ξύ άλλων, ότι «στη κυβέρ­νη­ση για τρία ολό­κλη­ρα χρό­νια λει­τουρ­γού­σε ένα καθε­στώς παρα­νο­μί­ας, υπο­κλο­πών με συν­δέ­σμους και παρα­κλά­δια σε όλο το οργα­νω­μέ­νο έγκλη­μα με έδρα το Μέγα­ρο Μαξίμου».

Πανα­θη­ναϊ­κός – Ολυ­μπια­κός: Ισό­πα­λο το… θρί­λερ της Λεωφόρου

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο