Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Παιχνίδια σχεδιασμού πολέμου

Τη συμ­με­το­χή και εμπλο­κή της χώρας μας με την απο­στο­λή συστοι­χί­ας πυραύ­λων “Πάτριοτ” και προ­σω­πι­κού στη Σαου­δι­κή Αρα­βία παράλ­λη­λα με την ανα­νέ­ω­ση της Ελλη­νο­α­με­ρι­κά­νι­κης συμ­φω­νί­ας για τις βάσεις καταγ­γέλ­λει το Επι­με­λη­τή­ριο Εικα­στι­κών Ελλά­δας ‑συγκε­κρι­μέ­να:


ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βαλ­τε­τσί­ου 42, 106 81 Αθή­να Tηλ. 210. 3300 016 FAX : 210 33.01.408
e‑mail: [email protected]

Επιμελητήριο Εικαστικών Ελλάδας logoΠαι­χνί­δια σχε­δια­σμού πολέ­μου και παρα­πέ­ρα συμ­με­το­χή και εμπλο­κή της χώρας μας απο­τε­λεί η απο­στο­λή από την Ελλά­δα μίας συστοι­χί­ας πυραύ­λων ” Πάτριοτ ” και προ­σω­πι­κού στη Σαου­δι­κή Αρα­βία και η ανα­νέ­ω­ση της Ελλη­νο­α­με­ρι­κά­νι­κης συμ­φω­νί­ας για τις βάσεις.

Ακό­μα ένας κρί­κος στο βάθε­μα της εμπλο­κής μας στους Αμε­ρι­κα­νο­ΝΑ­ΤΟϊ­κούς σχε­δια­σμούς στην μεγά­λη περιο­χή από την ανα­το­λι­κή Ευρώ­πη μέχρι τον Περ­σι­κό Κόλ­πο, ακό­μα μεγα­λύ­τε­ροι κίν­δυ­νοι για το λαό μας. Οι επι­θε­τι­κές δεσμεύ­σεις και πρω­το­βου­λί­ες που ανα­λαμ­βά­νει η Ελλη­νι­κή κυβέρ­νη­ση για λογα­ρια­σμό των ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ και τους αντα­γω­νι­σμούς τους με άλλες χώρες που είναι πέρα και μακριά από τα συμ­φέ­ρο­ντα του λαού μας, μας βάζει σε κιν­δύ­νους και μας μετα­τρέ­πει σε στόχο.

Έχου­με πολ­λές πλη­γές παλαιό­τε­ρες και πρό­σφα­τες που πρέ­πει να φρο­ντί­σου­με, όπως παν­δη­μία και σύστη­μα υγεί­ας, σύστη­μα παι­δεί­ας, πυρ­κα­γιές, σει­σμούς, ανα­τι­μή­σεις, ακρί­βεια, ανεργία.

Δεν περισ­σεύ­ει ούτε ένα ευρώ για την εξυ­πη­ρέ­τη­ση των επι­θε­τι­κών ιμπε­ρια­λι­στι­κών σχε­δια­σμών, την απο­στο­λή στρα­τευ­μά­των σε χώρες που βρί­σκο­νται χιλιά­δες χιλιό­με­τρα μακριά, που δεν αφο­ρούν την άμυ­να και την ασφά­λεια της χώρας μας.

Διεκδικούμε

  • ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ
  • ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΩΡΑ
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Αθή­να, 1η Οκτ 2021

Για το Δ.Σ.
Η Πρό­ε­δρος      Η Γενι­κή Γραμματέας

Εύα Μελά        Βικτώ­ρια Νταρίλα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο