Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΠΑΜΕ: Αλληλεγγύη στα δίκαια αιτήματα του Παλαιστινιακού λαού

Την αλλη­λεγ­γύη τους στα δίκαια αιτή­μα­τά του παλαι­στι­νια­κού λαού και στον ηρω­ι­κό αγώ­να του για μια ελεύ­θε­ρη, ανε­ξάρ­τη­τη Παλαι­στί­νη εκφρά­ζει το ΠΑΜΕ, με αφορ­μή τη σημε­ρι­νή Παγκό­σμια Ημέ­ρα αλλη­λεγ­γύ­ης στον Παλαι­στι­νια­κό λαό. Στο πλαί­σιο των δρά­σε­ων αλλη­λεγ­γύ­ης το ΠΑΜΕ θα λάβει μέρος σήμε­ρα στη διε­θνή συν­δι­κα­λι­στι­κή τηλε­διά­σκε­ψη αλλη­λεγ­γύ­ης με τον λαό της Παλαι­στί­νης που διορ­γα­νώ­νει η ΠΣΟ.

Σε ανα­κοί­νω­σή του το ΠΑΜΕ σημειώνει:

«Σήμε­ρα 29 Νοέμ­βρη Παγκό­σμια Ημέ­ρα αλλη­λεγ­γύ­ης στον Παλαι­στι­νια­κό λαό, το ΠΑΜΕ, τα Εργα­τι­κά Κέντρα, οι Ομο­σπον­δί­ες, τα Συν­δι­κά­τα, η εργα­τι­κή τάξη της Ελλά­δας, εκφρά­ζου­με τη αλλη­λεγ­γύη μας στα δίκαια αιτή­μα­τά του παλαι­στι­νια­κού λαού και στον ηρω­ι­κό αγώ­να του για μια ελεύ­θε­ρη, ανε­ξάρ­τη­τη Παλαιστίνη.

Ο παλαι­στι­νια­κός λαός συνε­χί­ζει να βιώ­νει τα πάν­δει­να από την επε­κτα­τι­κή, κατα­πιε­στι­κή, βάρ­βα­ρη πολι­τι­κή του κρά­τους του Ισρα­ήλ, η οποία συνε­χί­ζε­ται με αμεί­ω­τη βία. Τα αγω­νι­στι­κά συν­δι­κά­τα της Ελλά­δας κατα­δι­κά­ζου­με τη πολι­τι­κή του δολο­φο­νι­κού κρά­τους του Ισρα­ήλ, και την  στή­ρι­ξη που λαμ­βά­νει από τις λυκο­συμ­μα­χί­ες των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ αλλά και τις Ελλη­νι­κές κυβερνήσεις.

Δυνα­μώ­νου­με την Αλλη­λεγ­γύη με τον ηρω­ι­κό παλαι­στι­νια­κό αγώ­να για μια ελεύ­θε­ρη, ανε­ξάρ­τη­τη Παλαι­στί­νη στα σύνο­ρα του 1967 με πρω­τεύ­ου­σα την Ανα­το­λι­κή Ιερουσαλήμ.

Στα πλαί­σια των δρά­σε­ων αλλη­λεγ­γύ­ης σήμε­ρα το ΠΑΜΕ θα λάβει μέρος στην μεγά­λη διε­θνή συν­δι­κα­λι­στι­κή τηλε­διά­σκε­ψη της ΠΣΟ αλλη­λεγ­γύ­ης με τον λαό της Παλαιστίνης

Ζήτω ο αγώ­νας του Παλαι­στι­νια­κού Λαού!».

che guevara 008

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο