Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΠΑΜΕ για την αριστοκρατική ελίτ, που ο ετήσιος μισθός του προέδρου της ΓΣΕΕ, αγγίζει το μηνιαίο βασικό μισθό τουλάχιστον 150 εργαζομένων

«Αυτοί που προ­σπα­θούν να βρουν τρί­χα για να πια­στούν και στη­ρί­ζο­νται σε μπρά­βους, νονούς της νύχτας, φασί­στες, security, αστυ­νο­μία και ασφα­λί­τες, που λει­τουρ­γούν με πρα­κτι­κές μαφί­ας πίσω από κλει­δα­μπα­ρω­μέ­νες πόρ­τες και facecontrol, ψάχνο­ντας να κάνουν συνέ­δριο χωρίς δημο­σιο­γρά­φους στα πιο απο­μα­κρυ­σμέ­να μέρη της χώρας, αλλά πάντα σε πολυ­τε­λή ξενο­δο­χεία, είναι οι ίδιοι που έχουν στρογ­γυ­λο­κά­τσει πάνω στο σβέρ­κο των εργα­ζο­μέ­νων», τονί­ζει το ΠΑΜΕ σε δελ­τίο Τύπου, «για την αρι­στο­κρα­τι­κή ελίτ, τη συν­δι­κα­λι­στι­κή μαφία της ΓΣΕΕ».

Στο δελ­τίο Τύπου το ΠΑΜΕ ανα­φέ­ρει τα εξής:

«Είναι οι άνθρω­ποι της εργο­δο­σί­ας μέσα στις γραμ­μές των συν­δι­κά­των, ένας καλο­ταϊ­σμέ­νος μηχα­νι­σμός, μια αρι­στο­κρα­τι­κή ελίτ, που ο ετή­σιος μισθός π.χ. του προ­έ­δρου της ΓΣΕΕ, αγγί­ζει το μηνιαίο βασι­κό μισθό του­λά­χι­στον 150 εργαζομένων.

Επι­πλέ­ον, θυμί­ζου­με πως ο υπεύ­θυ­νος του γρα­φεί­ου Τύπου της ΓΣΕΕ και πρό­ε­δρος της ΟΙΥΕ Καρα­γε­ωρ­γό­που­λος, εμπλέ­κε­ται σε 4 επι­χει­ρή­σεις (“FortunaSA”, “Φουρ­τού­να Εκπαι­δευ­τι­κή”, “Goodmorningsa”, “LokatsInvestmentssa”) και στο συνέ­δριο της Ομο­σπον­δί­ας των Ιδιω­τι­κών Υπαλ­λή­λων ήρθε με στρα­τό από μπράβους.

Κατα­νο­ού­με το άγχος και τον πανι­κό των εργα­το­πα­τέ­ρων της συν­δι­κα­λι­στι­κής μαφί­ας! Γνω­ρί­ζουν καλά πως εφό­σον ξεκι­νή­σει το Συνέ­δριο της ΓΣΕΕ με πραγ­μα­τι­κούς εργα­ζό­με­νους, χωρίς νόθους και εργο­δό­τες, θα βγουν στη φόρα και άλλα..».

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο