Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΠΑΜΕ: Για τη δίκη στις 10 Οκτώβρη των νεολαίων αγωνιστών στο άγαλμα του Τρούμαν

Στις 10 Οκτώ­βρη θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί η εξ’ ανα­βο­λής δίκη των νεο­λαί­ων αγω­νι­στών που διώ­κο­νται για την συμ­με­το­χή τους στις κινη­το­ποι­ή­σεις στο Άγαλ­μα του μακε­λά­ρη Τρού­μαν ενά­ντια στους βομ­βαρ­δι­σμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ στη Συρία.

Με ένα κατη­γο­ρη­τή­ριο-ραβα­σά­κι της Πρε­σβεί­ας των ΗΠΑ, η Κυβέρ­νη­ση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διώ­κει όσους εκφρά­ζουν την αντί­θε­ση τους στα σχέ­δια των φονιά­δων των λαών.

Η σφα­γή των λαών της περιο­χής, οι βομ­βαρ­δι­σμοί στη Συρία, οι δολο­φο­νί­ες παλαι­στι­νί­ων, τα εκα­τομ­μύ­ρια των προ­σφύ­γων, είναι θύμα­τα της δολο­φο­νι­κής μηχα­νής που φιλο­ξε­νεί ο ΣΥΡΙΖΑ και στην Ελλά­δα με τις αμέ­τρη­τες βάσεις και εγκα­τα­στά­σεις που υπάρ­χουν και τις νέες που σχε­διά­ζει να φτιά­ξει. Αυτούς τους αιμα­το­βαμ­μέ­νους σχε­δια­σμούς είναι απο­φα­σι­σμέ­νοι να τους προ­χω­ρή­σουν με κάθε μέσο. Για αυτό στο­χο­ποιούν τη λαϊ­κή αντί­στα­ση και διώ­κουν όσους αγω­νί­ζο­νται ενά­ντια τους.

Η κυβέρ­νη­ση δίνει γη και ύδωρ στους ιμπε­ρια­λι­στές από τη μια για να δολο­φο­νούν λαούς και από την άλλη θυμί­ζου­με ότι χτύ­πη­σε με βία και μίσος το νεο­λαι­ί­στι­κο κίνη­μα, κάνο­ντας και συλλήψεις.

Όσο θα στή­νουν δίκες και διώ­ξεις, τόσο θα δυνα­μώ­νει η απο­φα­σι­στι­κό­τη­τα και η μαχη­τι­κό­τη­τα της εργα­τι­κής τάξης, της νέας γενιάς.

Για ακό­μη μια φορά θα απα­ντή­σουν οι χιλιά­δες των εργα­τών και του λαού που αντι­στέ­κο­νται στον Ιμπε­ρια­λι­σμό και τους υπη­ρέ­τες του.

Καλού­με τις συν­δι­κα­λι­στι­κές οργα­νώ­σεις να δώσουν μαχη­τι­κή απά­ντη­ση με την παρου­σία τους στα Δικα­στή­ρια της πρώ­ην σχο­λής Ευελ­πί­δων στις 10 Οκτώ­βρη στις 9π.μ. στο κτί­ριο 7.

Απαι­τού­με:

· Να απο­συρ­θούν τώρα όλες οι κατη­γο­ρί­ες ενα­ντί­ον των διω­κό­με­νων φοιτητώω

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο