Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΠΑΜΕ: Για τις διώξεις των αγώνων για τους πλειστηριασμούς

Το Πανερ­γα­τι­κό Αγω­νι­στι­κό Μέτω­πο καταγ­γέλ­λει τον κλι­μα­κού­με­νο μηχα­νι­σμό τρο­μο­κρά­τη­σης και κατα­στο­λής των αγώ­νων του λαού που υπε­ρα­σπί­ζε­ται τη ζωή του και το σπί­τι του.

Η Κυβέρ­νη­ση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, επι­βε­βαιώ­νει ότι η «έξο­δος από τα Μνη­μό­νια» σημαί­νει να πετά­ξει από τα σπί­τια τους τον φτω­χό­κο­σμο. Για αυτό και επι­διώ­κει να προ­ω­θή­σει τις κατα­σχέ­σεις και τους πλει­στη­ρια­σμούς λαϊ­κών νοι­κο­κυ­ριών με κάθε μέσο και ειδι­κό­τε­ρα μέσα από μια βιο­μη­χα­νία διώ­ξε­ων και εκφο­βι­σμού. Έτσι σέρ­νει στα δικα­στή­ρια δια­δη­λω­τές που συμ­με­τεί­χαν στις κινη­το­ποι­ή­σεις ενά­ντια στους πλει­στη­ρια­σμούς, ζητά εξη­γή­σεις από φορείς για τη συμ­με­το­χή τους σε αντί­στοι­χες δρά­σεις και διώ­κει τον πρό­ε­δρο της ΛΑΕ. Η Κυβέρ­νη­ση επι­διώ­κει με την αστυ­νο­μο­κρα­τία, τις συλ­λή­ψεις και τις διώ­ξεις να στα­μα­τή­σει την λαϊ­κή οργή και αγα­νά­κτη­ση που μεγα­λώ­νει καθημερινά.

Στην τρο­μο­κρα­τία απα­ντά­με με μαζι­κο­ποί­η­ση του αγώ­να ενά­ντια στη φορο­λη­στεία και τους πλει­στη­ρια­σμούς. Εκφρά­ζου­με την αλλη­λεγ­γύη μας σε όλους τους διωκόμενους.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο