Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΠΑΜΕ: Καμία Επέμβαση Ενάντια Στο Παλαιστινιακό Λαό — Δε Θα Γίνουμε Συνένοχοι Στο Έγκλημα

Δελτίο Τύπου

Το ταξι­κό κίνη­μα της Ελλά­δας καταγ­γέλ­λει τα βάρ­βα­ρα, δολο­φο­νι­κά σχέ­δια του Ισρα­ήλ, που τις τελευ­ταί­ες μέρες προ­χω­ρά σε κινή­σεις προ­ε­τοι­μα­σί­ας για νέα ευρεία στρα­τιω­τι­κή επέμ­βα­ση ενα­ντί­ον του λαού της Παλαιστίνης.

Οπλί­ζουν το όπλο για να δολο­φο­νή­σουν τον παλαι­στι­νια­κό λαό που αντιστέκεται.

Το Ισρα­ήλ απο­θρα­συ­νό­με­νο από την προ­κλη­τι­κή στή­ρι­ξη των ΗΠΑ-ΕΕ, με συνε­χή εν ψυχρώ δολο­φο­νία εκα­το­ντά­δων παλαι­στι­νί­ων δια­δη­λω­τών τους τελευ­ταί­ους μήνες, ακό­μη και μικρών παι­διών, δια­κη­ρύσ­σει σε όλους τους τόνους την ανά­γκη «σκλη­ρού πλήγ­μα­τος» στη Γάζα.

Έκλει­σε τα συνο­ρια­κά περά­σμα­τα που συν­δέ­ουν το Ισρα­ήλ με τη Λωρί­δα της Γάζας και περιό­ρι­σε τη θαλάσ­σια περιο­χή που επι­τρέ­πε­ται η αλιεία στους Παλαι­στί­νιους από τα 6 στα 3 μίλια, ενώ προ­χώ­ρη­σε σε νέους αερο­πο­ρι­κούς βομ­βαρ­δι­σμούς στη Γάζα το πρωί της Τετάρ­της, 17 Οκτώ­βρη. Βομ­βαρ­δι­σμοί των αερο­σκα­φών του Ισρα­ήλ που «προ­πο­νού­νται» πώς να δολο­φο­νούν παλαι­στι­νί­ους σε κοι­νά γυμνά­σια με την Ελλη­νι­κή Αεροπορία.

Η πολι­τι­κή-οικο­νο­μι­κή-στρα­τιω­τι­κή συνερ­γα­σία της Κυβέρ­νη­σης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με το κρά­τος δολο­φό­νο του Ισρα­ήλ, είναι συνε­νο­χή στο έγκλη­μα. Η στή­ρι­ξη των ιμπε­ρια­λι­στι­κών σχε­δί­ων των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ μας βάζει στον κυκλώ­να των πολέ­μων και επεμ­βά­σε­ων των μακε­λά­ρη­δων των λαών.

Τώρα να βροντοφωνάξουμε:

Δε θα γίνου­με συνέ­νο­χοι στο έγκλημα

Καμία Επέμ­βα­ση ενά­ντια στο παλαι­στι­νια­κό λαό-Παύ­ση κάθε συνερ­γα­σί­ας με το κρά­τος-δολο­φό­νο του Ισρα­ήλ σε όλους τους τομείς. Να στα­μα­τή­σουν τώρα όλες οι ασκή­σεις που δίνουν ελλη­νι­κό έδα­φος και αέρα στο Ισραήλ.

Να στα­μα­τή­σει ο απο­κλει­σμός και η δολο­φο­νία των παλαι­στι­νί­ων. Να γκρε­μι­στεί το τεί­χος της ντρο­πής και οι επικοισμοί

Η κυβέρ­νη­ση της Ελλά­δας να υλο­ποι­ή­σει άμε­σα την ομό­φω­νη από­φα­ση — ψήφι­σμα της Βου­λής του 2015 για την ανα­γνώ­ρι­ση της Παλαι­στί­νης ως ανε­ξάρ­τη­του κρά­τους στα σύνο­ρα του 1967 με πρω­τεύ­ου­σα την Ανα­το­λι­κή Ιερουσαλήμ.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο