Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΠΑΜΕ: Ως εδώ με τις πρακτικές της συνδικαλιστικής μαφίας! Έξω οι εργoδότες και οι νόθοι από τις γραμμές μας!

Η συνδικαλιστική μαφία αναζητεί προστάτες στους μηχανισμούς καταστολής!

Στις δυνά­μεις κατα­στο­λής κατα­φεύ­γει η συν­δι­κα­λι­στι­κή μαφία της ΓΣΕΕ, προ­κει­μέ­νου να δια­φυ­λά­ξει τις καρέ­κλες και τους μισθούς των χιλιά­δων ευρώ. «Η συν­δι­κα­λι­στι­κή μαφία της ηγε­σί­ας της ΓΣΕΕ, ξέρο­ντας ότι στα εργο­στά­σια, στα γρα­φεία και τις επι­χει­ρή­σεις οι εργα­ζό­με­νοι δεν θέλουν να τους δουν ούτε ζωγρα­φι­στούς, πήρε σβάρ­να τα υπουρ­γεία και τα γρα­φεία των κομ­μά­των που επέ­βα­λαν τα μνη­μό­νια. Χωρίς ίχνος ντρο­πής, ο περι­φε­ρό­με­νος θία­σος, που δήθεν εκπρο­σω­πεί το εργα­τι­κό κίνη­μα, συνα­ντή­θη­κε σήμε­ρα με την υπουρ­γό Παπα­κώ­στα “δια να επι­βά­λει την τάξιν”»

37ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΣΕΕ ΕΞΩ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ

Είναι αδίστακτοι!

Επει­δή οι εργα­ζό­με­νοι τους έχουν γυρί­σει την πλά­τη, απευ­θύ­νο­νται στις δυνά­μεις κατα­στο­λής, σε μπρά­βους και εται­ρεί­ες σεκιού­ρι­τι για να τους δια­φυ­λά­ξουν τις καρέ­κλες και τους μισθούς των χιλιά­δων ευρώ. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτοί που δήθεν εκπρο­σω­πούν χιλιά­δες εργα­ζό­με­νους δεν βρή­καν ούτε μισό σωμα­τείο, ούτε 10 εργα­ζό­με­νους να τους στη­ρί­ξουν. Ούτε πριν, αλλά ούτε μετά το συνέ­δριο-φιά­σκο της Καλα­μά­τας δεν βρέ­θη­κε κανείς τους σε ένα χώρο δου­λειάς, δεν έκα­ναν μια μαζι­κή δια­δι­κα­σία με εργα­ζό­με­νους. Κρύ­βο­νται στα υπουρ­γεία, στα γρα­φεία των εφο­πλι­στών, των τρα­πε­ζι­τών και στα πολυ­τε­λή τους ξενοδοχεία.

Δεν θα τους περάσει!

AFISA 711x1024

Στις συγκε­ντρώ­σεις, περιο­δεί­ες που πραγ­μα­το­ποιούν τα συν­δι­κά­τα στους χώρους δου­λειάς οι εργα­ζό­με­νοι κατα­λα­βαί­νουν και μας δίνουν το μήνυ­μα “συνε­χί­στε”. Οι σχε­δια­σμοί τους για συνέ­δριο φαστ-τρακ, στα κρυ­φά, για λίγους και εκλε­κτούς, ώστε να επι­βά­λουν την εργο­δο­σία μέσα στα συν­δι­κά­τα για να περ­νά­ει η αντερ­γα­τι­κή πολι­τι­κή του κεφα­λαί­ου και των κυβερ­νή­σε­ών του, θα απο­τύ­χουν. Και στου βοδιού το κέρα­το να πάτε, μπρο­στά σας θα βρεί­τε τους εργα­ζό­με­νους, τα συν­δι­κά­τα που παλεύ­ουν για να σπά­σει το από­στη­μα. Για σωμα­τεία εργα­τών — Όχι των εργο­δο­τών!».

Η νοθεία, η πλαστογραφία, τα σωματεία-φαντάσματα

έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο:

  • Σωμα­τεία όπου εμφα­νί­ζουν να ψηφί­ζει σε αυτά ένας εργα­ζό­με­νος ανά 40 δευτερόλεπτα.
  • Σωμα­τεία που οι αρχαι­ρε­σί­ες τους δεν υπάρ­χουν σε κανέ­να Πρωτοδικείο.
  • Δεκά­δες διπλο­ψη­φί­ες, «μέλη» που έχουν ψηφί­σει σε δύο, τρία και τέσ­σε­ρα σωμα­τεία, ορι­σμέ­νοι από τους οποί­ους εκλέ­γο­νται και στα όργανα.
  • Σωμα­τεία με μέλη και ψηφί­σα­ντες που ξεπερ­νούν σε αριθ­μό τους εργα­ζό­με­νους της περιο­χής τους.

Τα παρα­πά­νω απο­τε­λούν ένα μικρό, αλλά χαρα­κτη­ρι­στι­κό δείγ­μα της «μαζι­κο­ποί­η­σης» και της «συμ­με­το­χής» που εμφα­νί­ζουν οι σάπιες δυνά­μεις, οι οποί­ες παρι­στά­νουν την ηγε­σία της ΓΣΕΕ στα σωμα­τεία που ελέγ­χουν. Η αλλο­τρί­ω­ση που αυτές οι δυνά­μεις έχουν επι­φέ­ρει στο συν­δι­κα­λι­στι­κό κίνη­μα είναι εξό­φθαλ­μη πλέ­ον, αφού εμφα­νί­ζουν ψηφί­σα­ντες, εκλεγ­μέ­νους στα όργα­να των εργα­τι­κών σωμα­τεί­ων καθώς και αντι­προ­σώ­πους, στε­λέ­χη της εργο­δο­σί­ας και σε πολ­λές περι­πτώ­σεις τους ίδιους τους εργο­δό­τες, όπως προ­έ­δρους και διευ­θύ­νο­ντες συμ­βού­λους εται­ρειών, αντι­προ­έ­δρους ΔΣ Τρα­πε­ζών, ιδιο­κτή­τες πούλ­μαν και ασφα­λι­στι­κών εται­ρειών. Η παρέμ­βα­ση της εργο­δο­σί­ας είναι ολο­φά­νε­ρη παντού. Εκτός από το να σέρ­νει χιλιά­δες εργα­ζό­με­νους να ψηφί­ζουν τους ανθρώ­πους της, όπως συμ­βαί­νει σε διά­φο­ρα σωμα­τεία στο εμπό­ριο και αλλού, εκλέ­γε­ται και η ίδια στο Συνέ­δριο της ΓΣΕΕ!

Ο Δ. Καρα­γε­ωρ­γό­που­λος να αυτο­α­να­κη­ρυ­χθεί επί­τι­μος πρό­ε­δρος της «συν­δι­κα­λι­στι­κής» επι­χει­ρη­μα­τι­κό­τη­τας«Η συν­δι­κα­λι­στι­κή μαφία σηκώ­νει σκό­νη για να κρύ­ψει τις βρο­μιές της!», τονί­ζει η Πανελ­λα­δι­κή Γραμ­μα­τεία Εμπο­ρί­ου — Υπη­ρε­σιών του ΠΑΜΕ, με αφορ­μή την «ανα­κοί­νω­ση στή­ρι­ξης» τάχα 80 Σωμα­τεί­ων της ΟΙΥΕ, στην οποία μνη­μο­νεύ­ο­νται οι «θυσί­ες» και η «ακού­ρα­στη δρά­ση» του εργο­δό­τη — συν­δι­κα­λι­στή Δ. Καρα­γε­ωρ­γό­που­λου, προ­έ­δρου της ΟΙΥΕ.

Σωμα­τεία όμως που είναι φαντά­σμα­τα, μονο­πα­ρα­τα­ξια­κά, χωρίς κανέ­να στοι­χείο λει­τουρ­γί­ας, δρά­σης και παρέμ­βα­σης. Στο «κεί­με­νο στή­ρι­ξης» ο Δ. Καρα­γε­ωρ­γό­που­λος λίγο-πολύ εμφα­νί­ζε­ται ως ηγέ­της του εργα­τι­κού κινή­μα­τος, με «εμβλη­μα­τι­κούς αγώ­νες» και με «καθο­ρι­στι­κή συν­δρο­μή και ανι­διο­τε­λή δρά­ση». Μάλι­στα τα σωμα­τεία που υπο­γρά­φουν, σημειώ­νουν ότι θα είναι «η ασπί­δα» και «οι μπρά­βοι του» τάχα για να τον προστατέψουν!

«Η μεγά­λη πλειο­ψη­φία των σωμα­τεί­ων που εμφα­νί­ζο­νται να στη­ρί­ζουν τον εργο­δό­τη — συν­δι­κα­λι­στή είναι φαντά­σμα­τα και σφρα­γί­δες»

Πρακτικές Συνδικαλιστικής ΜΑΦΙΑΣ της ΓΣΕΕ! 

Γίνε­ται όργιο απει­λών και εκβια­σμών προς αντι­προ­σώ­πους στο συνέ­δριο της ΓΣΕΕ, από την συγκε­κρι­μέ­νη συν­δι­κα­λι­στι­κή ΜΑΦΙΑ, για να βάλουν την υπο­γρα­φή τους σε ένα χαρ­τί που δεν έχουν δια­βά­σει ή στην καλύ­τε­ρη περί­πτω­ση τους δια­βά­ζουν μόνο την πρώ­τη και την τελευ­ταία παρά­γρα­φο. Τι είναι αυτό για το οποίο θέλουν να εμπλέ­ξουν και άλλο κόσμο;

Ταυ­τό­χρο­να η συν­δι­κα­λι­στι­κή μαφία  της ηγε­τι­κής ομά­δας της ΓΣΕΕ Πανα­γό­που­λου-Καρα­γε­ωρ­γό­που­λου-Κιου­τσού­κη-Βασι­λό­που­λου, στέλ­νει στις ομο­σπον­δί­ες και στα Εργα­τι­κά Κέντρα το παρα­κά­τω μήνυμα:

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

banner header37ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΣΕΕ ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ

Επι­μέ­λεια  Ομά­δα ¡H.lV.S!

Επι­κοι­νω­νία – [ FaceBook |>1<|-|>2<| ] – Blog

 ¡H.lV .S 6 1

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο