Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΠΑΜΕ — Κάλεσμα για νέα απεργιακή απάντηση στις 2 Οκτώβρη

Σε νέα απερ­για­κή κινη­το­ποί­η­ση την Τετάρ­τη 2 Οκτώ­βρη καλεί το ΠΑΜΕ.🔻

Στο κάλε­σμά του σημειώνει:

«Η χτε­σι­νή μαζι­κή συμ­με­το­χή στην απερ­γία και τις απερ­για­κές συγκε­ντρώ­σεις, έδω­σε την κατεύ­θυν­ση της συνέ­χι­σης και της κλι­μά­κω­σης του αγώνα.

Μπρο­στά στο πολυ­νο­μο­σχέ­διο της κυβέρ­νη­σης που εντα­φιά­ζει όσα εργα­τι­κά δικαιώ­μα­τα είχαν απο­μεί­νει και παράλ­λη­λα προ­σθέ­τει νέα εμπό­δια σε συν­δι­κα­λι­στι­κές ελευ­θε­ρί­ες και στο δικαί­ω­μα της απερ­γί­ας, το ΠΑΜΕ καλεί τις συν­δι­κα­λι­στι­κές οργα­νώ­σεις σε Δημό­σιο και ιδιω­τι­κό τομέα, τα Εργα­τι­κά Κέντρα και τις Ομο­σπον­δί­ες σε νέα απερ­για­κή κινη­το­ποί­η­ση στις 2 Οκτώ­βρη.

Να απα­ντή­σου­με με το όπλο μας και την ίδια μορ­φή πάλης που θέλουν να καταρ­γή­σουν, δηλα­δή με τα συν­δι­κά­τα μας και την απεργία.

Καλού­με τις συν­δι­κα­λι­στι­κές οργα­νώ­σεις να πάρουν απερ­για­κές απο­φά­σεις για τις 2 Οκτώ­βρη. Τις μέρες που απο­μέ­νουν, να πάρουν κάθε μέτρο ενη­μέ­ρω­σης των εργα­ζο­μέ­νων, να βρε­θούν σε κάθε χώρο δου­λειάς. Να προ­χω­ρή­σουν σε συλ­λο­γι­κές δια­δι­κα­σί­ες, με γενι­κές συνε­λεύ­σεις, με συζη­τή­σεις, να αξιο­ποι­ή­σουν κάθε τρό­πο παρέμ­βα­σης ώστε να σπά­σουν το κλί­μα νεκρο­τα­φεί­ου και κατα­στο­λής που επιχειρείται.

⚠️ Η ανάπτυξή τους γκρεμίζει ό,τι άφησε όρθιο η κρίση τους!
📍 Όλοι στον αγώνα 📌

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο