Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πανελλήνιες 2019: Αύριο Παρασκευή θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες

Πανελ­λή­νιες 2019: Αύριο Παρα­σκευή 28 Ιού­νη, ανα­κοι­νώ­νο­νται οι βαθ­μο­λο­γί­ες των Πανελ­λα­δι­κών Εξετάσεων

Από το υπουρ­γείο Παι­δεί­ας, Έρευ­νας και Θρη­σκευ­μά­των ανα­κοι­νώ­νε­ται ότι οι βαθ­μο­λο­γί­ες των Πανελ­λα­δι­κών Εξε­τά­σε­ων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ προ­γραμ­μα­τί­ζε­ται να ανα­κοι­νω­θούν μετά τις 13.00 σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας.

Διευ­κρι­νί­ζε­ται ότι οι κατα­στά­σεις που θα αναρ­τη­θούν στα Λύκεια θα περιέ­χουν μόνο τον κωδι­κό κάθε υπο­ψη­φί­ου και τα βαθ­μο­λο­γι­κά του στοι­χεία ανά εξε­τα­ζό­με­νο μάθη­μα και όχι τα ονο­μα­στι­κά στοι­χεία του.

Ταυ­τό­χρο­να, όλοι οι υπο­ψή­φιοι θα μπο­ρούν να βρί­σκουν τη βαθ­μο­λο­γία τους στην σχε­τι­κή ιστο­σε­λί­δα πλη­κτρο­λο­γώ­ντας τον 8‑ψήφιο κωδι­κό τους και τους 4 αρχι­κούς χαρα­κτή­ρες από το επώ­νυ­μο, το όνο­μα, το πατρώ­νυ­μο και το μητρώ­νυ­μο του υπο­ψη­φί­ου σε κεφα­λαί­ους ελλη­νι­κούς χαρακτήρες.

Την ίδια ημέ­ρα προ­γραμ­μα­τί­ζε­ται να ανα­κοι­νω­θούν στα­τι­στι­κά στοι­χεία για τις φετι­νές βαθ­μο­λο­γι­κές επι­δό­σεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Από την Πέμπτη 4 Ιούλη η οριστικοποίηση των μηχανογραφικών

Από την Πέμ­πτη 4 Ιού­λη και μετά, όλοι οι υπο­ψή­φιοι θα μπο­ρούν να ορι­στι­κο­ποι­ή­σουν το μηχα­νο­γρα­φι­κό τους δελ­τίο, επι­λέ­γο­ντας «ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ», στην σχε­τι­κή ιστοσελίδα.

Η προ­θε­σμία για την ορι­στι­κή υπο­βο­λή των μηχα­νο­γρα­φι­κών δελ­τί­ων λήγει την Δευ­τέ­ρα 15 Ιού­λη και είναι απο­κλει­στι­κή. Μετά την παρέ­λευ­ση της προ­θε­σμί­ας κανέ­νας υπο­ψή­φιος δεν θα μπο­ρεί να ορι­στι­κο­ποι­ή­σει το μηχα­νο­γρα­φι­κό δελτίο.

Όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (εκτός από την προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νη τους εφη­με­ρία) θα λει­τουρ­γή­σουν επι­πλέ­ον την Τρί­τη 9 Ιού­λη καθώς και τη Δευ­τέ­ρα 15 Ιού­λη, για να υπο­στη­ρί­ξουν τους υπο­ψη­φί­ους στην ηλε­κτρο­νι­κή υπο­βο­λή των μηχα­νο­γρα­φι­κών δελτίων.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο