Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πανελλήνιες 2019: Τα θέματα στη Βιολογία

Πανελ­λή­νιες 2019 — Βιο­λο­γία: Στο μάθη­μα της Βιο­λο­γί­ας εξε­τά­ζο­νται σήμε­ρα οι υπο­ψή­φιοι των Γενι­κών Λυκεί­ων και με αυτό το μάθη­μα πέφτει η «αυλαία» των πανελ­λα­δι­κών εξετάσεων.

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ  Θετι­κών Σπουδών

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ  Γενι­κής Παιδείας

Ακο­λου­θούν οι εξε­τά­σεις στα ειδι­κά μαθή­μα­τα. Συγκε­κρι­μέ­να, στις 21 Ιου­νί­ου οι υπο­ψή­φιοι θα εξε­τα­στούν στα Αγγλι­κά, και στις 22 Ιου­νί­ου συνέ­χεια θα πραγ­μα­το­ποι­η­θούν οι εξε­τά­σεις των Γερ­μα­νι­κών και των Ισπα­νι­κών Ακό­μη, στις 24 Ιου­νί­ου οι υπο­ψή­φιοι θα εξε­τα­στούν στο Ελεύ­θε­ρο Σχέ­διο και την επό­με­νη ημέ­ρα 25 Ιου­νί­ου στο Γραμ­μι­κό Σχέδιο.

Στις 26 Ιου­νί­ου θα πραγ­μα­το­ποι­η­θούν οι εξε­τά­σεις των Γαλ­λι­κών και θα ακο­λου­θή­σουν οι εξε­τά­σεις των μαθη­μά­των που αφο­ρούν τα τμή­μα­τα Μου­σι­κών Σπου­δών: 27 Ιου­νί­ου η Αρμο­νία, στις 28 ο Έλεγ­χος Μου­σι­κών Ακου­στι­κών Ικα­νο­τή­των, στις 29 Ιου­νί­ου η Μου­σι­κή Αντί­λη­ψη και Γνώ­ση και την 1η Ιου­λί­ου η Μου­σι­κή Εκτέ­λε­ση και Ερμηνεία.

Οι εξε­τά­σεις των ειδι­κών μαθη­μά­των θα ολο­κλη­ρω­θούν στις 2 Ιου­λί­ου με την εξέ­τα­ση του μαθή­μα­τος των Ιταλικών.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο