Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πανελλήνιες 2021: Το Σάββατο εξετάζονται οι μαθητές των ΕΠΑΛ

Πανελ­λή­νιες 2021  ΕΠΑΛ: Οι Πανελ­λα­δι­κές Εξε­τά­σεις συνε­χί­ζο­νται αύριο, Σάβ­βα­το, με τους μαθη­τές των Επαγ­γελ­μα­τι­κών Λυκεί­ων (ΕΠΑΛ) να εξε­τά­ζο­νται στη Φυσιο­λο­γία ΙΙ, τις Αρχές Οικο­νο­μι­κής Θεω­ρί­ας (ΑΟΘ), τα Δίκτυα Υπο­λο­γι­στών και τις Αρχές Βιο­λο­γι­κής Γεωργίας.

Σήμε­ρα οι υπο­ψή­φιοι των Γενι­κών Λυκεί­ων (ΓΕΛ) πρέ­πει να κάνουν το δεύ­τε­ρο αυτο­δια­γω­νι­στι­κό τεστ με δυνα­τό­τη­τα επι­βε­βαιω­τι­κού τεστ, σε περί­πτω­ση θετι­κού απο­τε­λέ­σμα­τος, από την Παρα­σκευή 18 μέχρι την Δευ­τέ­ρα 21 Ιου­νί­ου 2021.

Για τους υπο­ψη­φί­ους των ΕΠΑΛ το δεύ­τε­ρο τεστ θα γίνει αύριο Σάβ­βα­το με δυνα­τό­τη­τα επι­βε­βαιω­τι­κού τεστ, σε περί­πτω­ση θετι­κού απο­τε­λέ­σμα­τος, από το Σάβ­βα­το 19 μέχρι την Τρί­τη 22 Ιου­νί­ου 2021.

Σε περί­πτω­ση θετι­κού απο­τε­λέ­σμα­τος σε αυτο­δια­γω­νι­στι­κό τεστ, το τεστ θα πρέ­πει να επα­να­λη­φθεί σε δημό­σια δομή.

Εδώ η λίστα με τις δια­θέ­σι­μες δημό­σιες δομές για διε­νέρ­γεια επα­να­λη­πτι­κού τεστ από Δευ­τέ­ρα έως Παρα­σκευή: https://self-testing.gov.gr/eody-stathera-simeia.pdf

Και εδώ οι δομές που λει­τουρ­γούν τις Κυρια­κές: https://self-testing.gov.gr/eody-stathera-simeia-kiriakis.pdf

Το υπό­λοι­πο πρω­τό­κολ­λο ΕΔΩ: https://www.minedu.gov.gr/exetaseis‑2/geniko-lykeio‑m/anakoinwseis-gel/48839–31-05–21-odigies-gia-tin-asfali-dieksagogi-ton-panelladikon-eksetaseon-metra-prostasias-kai-self-test‑3

Επό­με­νη και τελευ­ταία εξέ­τα­ση των υπο­ψη­φί­ων των ΓΕΛ σε μαθή­μα­τα προ­σα­να­το­λι­σμού είναι την Τρί­τη, 22 Ιου­νί­ου, με Ιστο­ρία, Φυσι­κή και Οικονομία.

Καθη­με­ρι­νά το Ατέ­χνως θα είναι κοντά στους μαθη­τές και στους γονείς δίνο­ντας έγκαι­ρα τόσο με τα θέμα­τα (ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2021) όσο και τις απα­ντή­σεις (ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2021).

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο