Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πανελλήνιες 2022: Οι απαντήσεις σε Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας

Πανελ­λή­νιες 2022 — ΕΠΑΛ:  Σήμε­ρα Τρί­τη, 7 Ιου­νί­ου, οι μαθη­τές των ΕΠΑΛ εξε­τά­στη­καν σε Ανα­το­μία-Φυσιο­λο­γία ΙΙ, Αρχές Οικο­νο­μι­κής Θεω­ρί­ας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπο­λο­γι­στών και Αρχές Βιο­λο­γι­κής Γεωργίας.

Οι εξε­τά­σεις άρχι­σαν στις 8:30 π.μ., Η διάρ­κεια εξέ­τα­σης κάθε μαθή­μα­τος είναι τρεις ώρες.

 ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΑΤΟΜΙΑ-ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ II 

Οι απαντήσεις σε Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ

 

Τα θέματα σε Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Οι απαντήσεις σε Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Τα θέματα σε Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές

Οι απαντήσεις σε Δίκτυα Υπολογιστών

Τα θέματα Αρχές Βιολογικής Γεωργίας

Απαντήσεις Αρχές Βιολογικής Γεωργίας

Την Τετάρ­τη, 8 Ιου­νί­ου, οι υπο­ψή­φιοι των ΓΕΛ εξε­τά­ζο­νται σε Λατι­νι­κά, Χημεία, Πλη­ρο­φο­ρι­κή και ολο­κλη­ρώ­νουν τα εξε­τα­ζό­με­να μαθή­μα­τα την Παρα­σκευή, 10 Ιου­νί­ου, με Ιστο­ρία, Φυσι­κή, Οικονομία.

Οι μαθη­τές των ΕΠΑΛ τελειώ­νουν με τις εξε­τά­σεις στις 17 Ιου­νί­ου. Ακο­λου­θούν τα Ειδι­κά Μαθή­μα­τα 18–30 Ιου­νί­ου, τόσο για τους υπο­ψη­φί­ους των ΓΕΛ, όσο των ΕΠΑΛ.

Τα Ειδι­κά Μαθή­μα­τα θα εξε­τα­στούν 18–30 Ιουνίου.

Καθη­με­ρι­νά το Ατέ­χνως θα είναι κοντά στους μαθη­τές και στους γονείς δίνο­ντας έγκαι­ρα τόσο με τα θέμα­τα (ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2022) όσο και τις απα­ντή­σεις (ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2022).

Οι βαθ­μο­λο­γί­ες ανα­μέ­νε­ται να ανα­κοι­νω­θούν όταν ολο­κλη­ρω­θούν και τα Ειδι­κά Μαθή­μα­τα, ενώ οι βάσεις εισα­γω­γής στα ΑΕΙ το πρώ­το δεκα­ή­με­ρο του Αυγούστου.

Για πρώ­τη φορά, οι συντε­λε­στές βαρύ­τη­τας των εξε­τα­ζό­με­νων μαθη­μά­των για την εισα­γω­γή στην Τρι­το­βάθ­μια Εκπαί­δευ­ση ορί­στη­καν από τα ίδια τα ΑΕΙ, γεγο­νός που ενδε­χο­μέ­νως θα οδη­γή­σει σε δια­φο­ρές στον υπο­λο­γι­σμό των μορίων.

 

Κώστας Καρυω­τά­κης ΑΠΑΝΤΑ μια άλλη ανάγνωση

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο