Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πανελλαδικές εξετάσεις: Επιστολή του δημάρχου Πετρούπολης Β. Σίμου στους μαθητές

Σε επι­στο­λή του στους μαθη­τές για τις πανελ­λα­δι­κές εξε­τά­σεις, ο Βαγ­γέ­λης Σίμος, Δήμαρ­χος Πετρού­πο­λης, σημειώνει:

«Αγα­πη­τοί μαθη­τές, αγα­πη­τές μαθήτριες,

Μπρο­στά σας έχε­τε ένα δύσκο­λο αγώ­να, την πρώ­τη σας μεγά­λη μάχη, αυτή των πανελ­λα­δι­κών εξε­τά­σε­ων. Κοπιά­σα­τε όλη τη σχο­λι­κή χρο­νιά τόσο εσείς, όσο και οι οικο­γέ­νειές σας, οι οποί­ες είχαν ταυ­τό­χρο­να το άγχος για το αν θα μπο­ρούν να αντε­πε­ξέλ­θουν στα έξο­δα των φρο­ντι­στη­ρί­ων, αν θα μπο­ρέ­σουν να σας βοη­θή­σουν με κάθε τρό­πο για να πετύ­χε­τε τους στό­χους σας.

Μέσα από τη μάχη των πανελ­λα­δι­κών εξε­τά­σε­ων, ανε­ξαρ­τή­τως απο­τε­λέ­σμα­τος, να κρα­τή­σε­τε και να σας συντρο­φεύ­ει σε όλη σας τη ζωή, η αξία να αγω­νί­ζε­σθε για να πετυ­χαί­νε­τε το στό­χο σας!

Ταυ­τό­χρο­να, θέλω να χαι­ρε­τί­σω όλους εσάς που για πρώ­τη φορά συμ­με­τεί­χα­τε στην εκλο­γι­κή δια­δι­κα­σία. Σε όλους αυτούς που θέλουν και επι­διώ­κουν οι νέοι να απέ­χουν από την κοι­νω­νι­κή και πολι­τι­κή ζωή, απο­δείξ­τε τους ότι οι νέοι έχουν φωνή και γνώ­μη για το μέλ­λον τους τόσο μέσα από τις εκλο­γές, όσο και μέσα συνο­λι­κά από τους αγώνες!

Θέλω, λοι­πόν, από καρ­διάς σε όλους εσάς να ευχη­θώ κάθε επι­τυ­χία στις εξε­τά­σεις. Εύχο­μαι να εφο­δια­στεί­τε με δύνα­μη, επι­μο­νή και καθα­ρό μυα­λό για την επί­τευ­ξη των στό­χων σας.

Και πάλι σας εύχο­μαι κάθε επι­τυ­χία στις εξε­τά­σεις σας και πάνω απ’ όλα εύχο­μαι ολό­θερ­μα να έχε­τε υγεία, εσείς και οι οικο­γέ­νειές σας!».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο