Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πανεξόρμηση με το Ρίζο του Σ|Κ: Με αισιοδοξία ξεκίνησε η πλατιά διακίνηση των αποφάσεων του 21ου Συνεδρίου του ΚΚΕ

Όλοι στη μάχη της πλατιάς διακίνησης των αποφάσεων του 21ου Συνεδρίου του ΚΚΕ!

Με την πεί­ρα των πανε­ξορ­μή­σε­ων με τις Θέσεις της ΚΕ, αλλά και αυτής με την Πολι­τι­κή Από­φα­ση του 21ου Συνε­δρί­ου του ΚΚΕ το προη­γού­με­νο Σαβ­βα­το­κύ­ρια­κο, οι δυνά­μεις του Κόμ­μα­τος σε όλη την Ελλά­δα δίνουν και αυτό το Σαβ­βα­το­κύ­ρια­κο τη μάχη της πλα­τιάς δια­κί­νη­σης του «Ριζο­σπά­στη», που κυκλο­φο­ρεί με ένθε­τη την Από­φα­ση του Συνε­δρί­ου για τα καθή­κο­ντα των κομ­μου­νι­στών στην εργα­τι­κή τάξη και το κίνη­μά της και την κοι­νω­νι­κή συμμαχία.

Κύριος στό­χος είναι να γίνει ένα πλα­τύ πολι­τι­κό άνοιγ­μα, με τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ να αξιο­ποιούν κάθε μέσο και κάθε τρό­πο για να φτά­σουν σε χιλιά­δες εργα­ζό­με­νους, σε ανέρ­γους, αυτο­α­πα­σχο­λού­με­νους, σε χώρους δου­λειάς, σε σπί­τια εργα­τι­κών — λαϊ­κών οικογενειών.
Η πλα­τιά διά­δο­ση των Απο­φά­σε­ων και η διε­ξο­δι­κή μελέ­τη τους από χιλιά­δες εργα­ζό­με­νους θα απο­τε­λέ­σουν πολύ­τι­μο στή­ριγ­μα στη δρά­ση για το επό­με­νο διά­στη­μα, στην ιδε­ο­λο­γι­κο­πο­λι­τι­κή διαπάλη.

Τα Γρα­φεία των ΚΟΒ συνε­δρί­α­σαν και εκπό­νη­σαν τα πλά­να, τα κομ­μα­τι­κά μέλη έβα­λαν στό­χους ατο­μι­κούς, η προ­σπά­θεια απο­σκο­πεί καταρ­χάς στο να βρε­θού­με όλοι επί ποδός, όχι μόνο το Σαβ­βα­το­κύ­ρια­κο αλλά όλη τη βδο­μά­δα. Με χαρ­τί και μολύ­βι, στους τόπους δου­λειάς, στα εργο­στά­σια και τις γει­το­νιές, με συγκε­κρι­μέ­νη χρέωση.
Ποιος σύντρο­φος, με πόσα φύλ­λα, σε ποιους ανθρώ­πους θα δώσει τον “Ριζο­σπά­στη” με την Από­φα­ση του Συνε­δρί­ου. Ταυ­τό­χρο­να, αξιο­ποιού­με τον μεγά­λο κύκλο οπα­δών και φίλων του Κόμ­μα­τος, όλους αυτούς που χρε­ώ­θη­καν κου­πό­νι στη μάχη της Οικο­νο­μι­κής Εξόρ­μη­σης, επι­διώ­κο­ντας να πάρουν οι ίδιοι μερί­διο δου­λειάς σ’ αυτήν την υπό­θε­ση, να βοη­θή­σουν να φτά­σου­με σε περισ­σό­τε­ρο κόσμο, να μπού­με και σε άλλα λαϊ­κά σπίτια.
Σε όλες τις ΚΟΒ μπή­κε ξεχω­ρι­στό σχέ­διο για τον κόσμο που έδω­σε τη μάχη της απερ­γί­ας για πρώ­τη φορά, να πάρουν τον “Ριζο­σπά­στη” και να συζη­τή­σου­με πάνω στις εξελίξεις.21o Συνέδριο ΚΚΕ Απόφαση 1+2

Η δυσκο­λία που οι συν­θή­κες της παν­δη­μί­ας δια­μορ­φώ­νουν αντι­με­τω­πί­ζε­ται, καθώς οι Οργα­νώ­σεις απέ­κτη­σαν πια εμπει­ρία από τη δου­λειά σε συν­θή­κες περιο­ρι­σμών και προ­σαρ­μό­ζουν τη δου­λειά τους ώστε να δώσουν έστω και ένα φύλ­λο παραπάνω.

Ήδη οι δυνά­μεις του Κόμ­μα­τος και της ΚΝΕ έχουν χρε­ω­θεί τα φύλ­λα και έχουν ριχτεί στη μάχη με αισιο­δο­ξία και απο­φα­σι­στι­κό­τη­τα, αξιο­ποιώ­ντας την πεί­ρα των εξορ­μή­σε­ων με τις Θέσεις της ΚΕ, αλλά και της πανε­ξόρ­μη­σης με την Πολι­τι­κή Από­φα­ση του 21ου Συνε­δρί­ου του ΚΚΕ το προη­γού­με­νο Σαββατοκύριακο.

Ο σχε­δια­σμός γίνε­ται με μολύ­βι και χαρ­τί, τα φύλ­λα κλεί­νο­νται, τα πλά­να ανα­προ­σαρ­μό­ζο­νται προς τα πάνω, τα ραντε­βού προ­κα­θο­ρί­ζο­νται, όπως και οι χώροι εξορ­μή­σε­ων, προ­κει­μέ­νου η εφη­με­ρί­δα όχι μόνο να φτά­σει παντού, αλλά και να συζη­τη­θεί η Πολι­τι­κή Από­φα­ση πλα­τιά με εργα­ζό­με­νους και λαϊ­κά στρώματα.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο