Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πανηγυρίζουν οι Έλληνες φασίστες για τη νίκη της Μελόνι στην Ιταλία

Ενδει­κτι­κό του τι μαύ­ρες μέρες περι­μέ­νουν τον Ιτα­λι­κό λαό είναι τα πανη­γύ­ρια με τα οποία οι εγχώ­ριοι φασί­στες υπο­δέ­χθη­καν τη νίκη του ακρο­δε­ξιού συνα­σπι­σμού της Τζόρ­τζια Μελόνι.

Από τους πρώ­τους που έσπευ­σαν να πανη­γυ­ρί­σουν το εκλο­γι­κό απο­τέ­λε­σμα στη γει­το­νι­κή χώρα ήταν ο κατα­δι­κα­σμέ­νος εγκλη­μα­τί­ας, νεο­να­ζί Ηλ. Κασι­διά­ρης και το κόμ­μα του «Έλλη­νες»: «Η Ιτα­λία έδει­ξε το δρό­μο. Οι μεγά­λες αξί­ες της Πατρί­δας, της Θρη­σκεί­ας, της Οικο­γέ­νειας κυριαρ­χούν ξανά στην Ευρώ­πη! Επό­με­νος σταθ­μός η Ελλά­δα με το Εθνι­κό Κόμ­μα ΈΛΛΗΝΕΣ!» έγρα­ψε στο λογα­ρια­σμό του στο Twitter (αλή­θεια, έχουν λογα­ρια­σμό στα μέσα κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης οι εγκλη­μα­τί­ες;) ο ναζι­στής και πρώ­ην χρυσαυγίτης.

Στην ίδια ρότα και ο Κων. Μπο­γδά­νος που έγρα­ψε στο λογα­ρια­σμό του: Θερ­μά συγ­χα­ρη­τή­ρια στη Τζόρ­τζια Μελό­νι, με την οποία συν­δε­ό­μα­στε μέσα από τις εκδη­λώ­σεις της ομά­δας των Ευρω­παί­ων Συντη­ρη­τι­κών. Τα ευρω­παϊ­κά έθνη αφυ­πνί­ζο­νται ένα-ένα. Τα συντη­ρη­τι­κά και πατριω­τι­κά κόμ­μα­τα έρχο­νται στα πράγ­μα­τα. Όλα δεξιά. Και στα δικά μας».

Τον ενθου­σια­σμό του δεν μπό­ρε­σε να κρύ­ψει, όπως ήταν ανα­με­νό­με­νο, ούτε ο Φαή­λος Κρα­νι­διώ­της: «Με λένε Τζορτζια,είμαι γυναίκα,είμαι μητέρα,είμαι Χριστιανή’.Η νίκη της πατριω­τι­κής δεξιάς συμ­μα­χί­ας υπό την Μελό­νι στην Ιτα­λία, θα σημά­νει τερά­στιες αλλα­γές και απο­δυ­νά­μω­ση της γερ­μα­νι­κής επι­κυ­ριαρ­χί­ας και του ορθο­πο­λι­τι­κού ολο­κλη­ρω­τι­σμού. Η κανο­νι­κό­τη­τα αντε­πι­τί­θε­ται», σημεί­ω­σε σε σχό­λιο του στο Twitter ο συνερ­γά­της του Τζήμερου.

Πέραν των «επώ­νυ­μων» φασι­στοει­δών, εκα­το­ντά­δες ψευ­δώ­νυ­μα τρολ της ακρο­δε­ξιάς κάνουν «πάρ­τυ» στα μέσα κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης με αφορ­μή την επι­κρά­τη­ση των απο­γό­νων του Μου­σο­λί­νι στην Ιτα­λία. Οι ίδιοι που καμώ­νο­νται πως γιορ­τά­ζουν το έπος του 1940, πετούν την σκού­φια τους για τη νίκη των μου­σο­λι­νι­κών στη γει­το­νι­κή χώρα!

Χρέ­ος της νεο­λαί­ας και του λαού μας να μην αφή­σει να σηκώ­σουν κεφά­λι τα ορφα­νά του Χίτλερ και του Μετα­ξά, τα μαντρό­σκυ­λα του κεφα­λαί­ου. Να τους κοπεί ο βήχας. Να απο­μο­νω­θούν και να τσα­κι­στούν πολι­τι­κά από την εργα­τι­κή-λαϊ­κή πάλη.

Αλή­θειες και ψέμα­τα για το λιμό στην Ουκρα­νία, Νίκος Μόττας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο