Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ: Χωρίς οπαδούς η γαλλική ομάδα στην Τούμπα — Sold out τα εισιτήρια

Χωρίς τους οπα­δούς της θα ταξι­δέ­ψει η Μαρ­σέιγ στη Θεσ­σα­λο­νί­κη για την αυρια­νή ρεβάνς (14/4) με τον ΠΑΟΚ, στο πλαί­σιο των προη­μι­τε­λι­κών του Europa Conference League.

Μετά την παρέμ­βα­ση της Ελλη­νι­κής Αστυ­νο­μί­ας και του Υπουρ­γεί­ου Προ­στα­σί­ας του Πολί­τη, που έστει­λε σχε­τι­κή επι­στο­λή προς την UEFA ζητώ­ντας την απα­γό­ρευ­ση μετα­κί­νη­σης οπα­δών της γαλ­λι­κής ομά­δας στην Τού­μπα, για λόγους ασφα­λεί­ας μετά τα όσα έγι­ναν πριν απ’ το πρώ­το παι­χνί­δι ανά­με­σα στις δύο ομά­δες, ακο­λού­θη­σε το από­γευ­μα της Δευ­τέ­ρας έκτα­κτη «σύσκε­ψη ασφα­λεί­ας» στε­λε­χών της ευρω­παϊ­κής ποδο­σφαι­ρι­κής συνο­μο­σπον­δί­ας με επι­τε­λείς του ΠΑΟΚ και της Μαρσέιγ.

Έτσι απο­φα­σί­στη­κε να μην υπάρ­ξει παρου­σία οπα­δών της γαλ­λι­κής ομά­δας στην Τού­μπα, ενώ τα εισι­τή­ρια της Θύρας 8 (όπου είχε προ­βλε­φθεί αρχι­κά να καθί­σουν οι Γάλ­λοι) θα δοθούν σε οπα­δούς του ΠΑΟΚ.

Sold out τα 29.000 εισιτήρια

Σύμ­φω­να με ανα­κοί­νω­ση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα 29.000 εισι­τή­ρια του αγώ­να με την Μαρ­σέιγ «έγι­ναν καπνός», με απο­τέ­λε­σμα η Τού­μπα να θυμί­ζει καμί­νι στον αυρια­νό προημιτελικό.

Δεδο­μέ­νου της ηλε­κτρι­σμέ­νης ατμό­σφαι­ρας εξαι­τί­ας των εκτε­τα­μέ­νων επει­σο­δί­ων στη Μασ­σα­λία, ο ΠΑΟΚ καλεί τους οπα­δούς να απο­φύ­γουν κάθε ενέρ­γεια που μπο­ρεί να θέσει σε κίν­δυ­νο την ομα­λή διε­ξα­γω­γή του αγώ­να και να μην απα­ντή­σουν σε τυχόν προ­κλή­σεις της γαλ­λι­κής ομάδας.

Σημειώ­νε­ται ότι στον αγώ­να θα σφυ­ρί­ξει ο έμπει­ρος Ολλαν­δός διαι­τη­τής Ντά­νι Μακέλι.

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο