Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

…παράπλευρες απώλειες: Εκχιονιστικό “τσάκισε” 47 οχήματα – 12 οι τραυματίες (Φωτο & Βίντεο)

Καθα­ρί­ζο­ντας την εθνι­κή οδό, ο οδη­γός του εκχιο­νι­στι­κού το «παρά­κα­νε» με την ταχύ­τη­τα του οχή­μα­τος, στέλ­νο­ντας με πολύ δύνα­μη το χιό­νι στο αντί­θε­το ρεύ­μα, προ­κα­λώ­ντας χάος.

Στο video βλέ­που­με την ταχύ­τη­τα του εκχιο­νι­στι­κού αλλά και τη δύνα­μη με την οποία το χιό­νι πέφτει στα αντί­θε­τα κινού­με­να αυτοκίνητα.

Το όχη­μα που περι­μέ­νουν όλοι όσοι έχουν βιώ­σει εγκλω­βι­σμό από χιο­νό­πτω­ση στο δρό­μο για να τους σώσει, στην προ­κει­μέ­νη περί­πτω­ση προ­κά­λε­σε πανι­κό, μεγά­λες υλι­κές ζημιές και 12 τραυ­μα­τί­ες.

Κατά το newsauto.gr “σύμ­φω­να με ρεπορ­τάζ του Cleveland News, το περι­στα­τι­κό συνέ­βη το μεση­μέ­ρι της Κυρια­κής 23 Ιανουα­ρί­ου και οι 12 τραυ­μα­τί­ες που μετα­φέρ­θη­καν στο νοσο­κο­μείο, δεν ήταν απλές περιπτώσεις”.

Το περι­στα­τι­κό ‑όπως κατα­λά­βα­τε, δεν αφο­ρά τη χώρα μας ‑μακά­ρι να υπήρ­χαν τα εκχιο­νι­στι­κά, κι ας έκα­ναν και κάποιες ζημιές…

Σε ένα δεύ­τε­ρο video φαί­νο­νται σε ένα parking όλα τα αυτο­κί­νη­τα που έχουν υπο­στεί ζημιές από την απρο­σε­ξία του οδη­γού του εκχιο­νι­στι­κού, ο οποί­ος αμέ­σως ελέγ­χθη­κε για το αν είχε κατα­να­λώ­σει αλκο­όλ ή είχε κάνει χρή­ση ουσιών, ενώ τέθη­κε σε προ­σω­ρι­νή αργία μέχρι να ολο­κλη­ρω­θεί η έρευ­να. Ο συγκε­κρι­μέ­νος αυτο­κι­νη­τό­δρο­μος θεω­ρεί­ται ένας από τους ασφα­λέ­στε­ρους στις ΗΠΑ και το συγκε­κρι­μέ­νο περι­στα­τι­κό ανα­μέ­νε­ται να προ­κα­λέ­σει μεγά­λες αντιδράσεις.

Οι ζημιές στα οχή­μα­τα εκτεί­νο­νται από σπα­σμέ­να παρ­μπρίζ, έως και εκτε­νείς παρα­μορ­φώ­σεις λόγω των μετα­ξύ τους συγκρού­σε­ων, απόρ­ροια της ξαφ­νι­κής απώ­λειας ορα­τό­τη­τας από τον όγκο του χιο­νιού που έπε­φτε πάνω τους.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο