Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για κρέμα που διαφήμισε ο Κ. Βελόπουλος σαν προστασία από τον κορονοϊό

Παρέμ­βα­ση για το προ­ϊ­όν «Βυζα­ντι­νόν» πραγ­μα­το­ποί­η­σε ο εισαγ­γε­λέ­ας του Αρεί­ου Πάγου Βασί­λης Πλιώ­τας, μετά τη δια­φή­μι­σή του μέσω τηλε­ο­πτι­κού σταθ­μού από τον επι­κε­φα­λής της «Ελλη­νι­κής Λύσης» Κυριά­κο Βελό­που­λο, ως προ­στα­σία από τον κορο­νο­ϊό και την ασθέ­νεια της πνευμονίας.

Ανα­λυ­τι­κό­τε­ρα, ο Β. Πλιώ­τας δια­βί­βα­σε στον προϊ­στά­με­νο της Εισαγ­γε­λί­ας Πρω­το­δι­κών Αθη­νών ανα­φο­ρά του Φαρ­μα­κευ­τι­κού Συλ­λό­γου Αττι­κής προ­κει­μέ­νου να προ­χω­ρή­σει στις δικές του ενέργειες.

Ο Φαρ­μα­κευ­τι­κός Σύλ­λο­γος Αττι­κής στην ανα­φο­ρά του επι­ση­μαί­νει, μετα­ξύ άλλων, ότι «με τους επί­μα­χους ισχυ­ρι­σμούς για τις δήθεν προ­στα­τευ­τι­κές ιδιό­τη­τες της εν λόγω κρέ­μας από τον επι­κίν­δυ­νο ιό, ο κ. Βελό­που­λος απο­βλέ­πει στην αύξη­ση των πωλή­σε­ων αγνο­ώ­ντας επι­δει­κτι­κά τις επί­ση­μες οδη­γί­ες των υγειο­νο­μι­κών αρχών της χώρας, που είναι οι μόνοι αρμό­διοι για να υπο­δεί­ξουν μέτρα προ­στα­σί­ας για τον πλη­θυ­σμό. Κατά αυτό τον τρό­πο θέτει σε σοβα­ρή έκθε­ση όσους τον εμπι­στευ­τούν και κατ’ επέ­κτα­ση σε δια­κιν­δύ­νευ­ση τη δημό­σια υγεία».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο